Idősek Mesélnek | 50-es évek | VIBES

Az Idősek mesélnek egy mini dokumentum sorozat, amelyben visszautazunk az előző évszázadba, és kiderítjük hogy milyen volt az élet akkoriban!
Bolha báék szemén keresztül láthatunk egy korképet.

Ebben a részben az 1950-es évekről lesz szó! Idős szereplőink többek között mesélnek a gyerekkorukról, arról, hogy milyen volt a közlekedés akkoriban, hogy mekkora élmény volt a TV megjelenése, és hogy hogyan élték meg az 1956-os forradalmat.

Ezúton is szeretnénk megköszönni Bolha bának, Józsi bácsinak, Kati néninek és Sanyi bácsinak, hogy megosztották velünk ezeket a történeteket, illetve hogy rendelkezésünkre bocsátották a fényképeiket!

Tartalom:
00:00 Intro
00:22 Gyerekkor
08:46 Kisdobosok, Úttörők
11:30 Az 1956-os forradalom
25:55 Közlekedés
28:48 Rádió, TV

Ha tetszett a videó és nem szeretnél lemaradni a sorozat többi részéről, akkor iratkozz fel:
bit.do/vibes-subscribe

Elindult a Discord felületünk is!
discord.com/invite/2P9dSBMwKZ

Kövess minket:

-Facebookon: we.make.vibes
-Instagramon: vibes.channel
-TikTokon: www.tiktok.com/@vibes.channel

Ha pedig te is kedvet kaptál ahhoz, hogy szerepelj egy videónkban, akkor írj üzenetet:
vibes@gridstudio.hu

Gyártja: Gridstudio
thegridvisual

Megjegyzés 

 1. VIBES

  VIBES

  7 hónapja

  Sziasztok! Ha bármilyen kérdésetek van Bolha báékhoz az '50-es évekkel kapcsolatosan, vagy üzennétek nekik, tegyétek meg bátran kommentben! Mi összegyűjtjük ezeket, ők pedig Instagramon, külön videókban fogják megválaszolni ezeket! 🔥

  • Botond Nagy

   Botond Nagy

   7 hónapja

   Mégtöbb ilyen videót velük

  • Levente Panyik-Tóth

   Levente Panyik-Tóth

   7 hónapja

   Engem érdekelne a 70-80-90es évük is, hogy hogy élték meg azt stb :D

  • Anita Oláh

   Anita Oláh

   7 hónapja

   Sziasztok! Kati néniéktől, azt kérdezném, hogy mi a titkuk? Mi szerintük, az örök szerelem titka? ☺ Bolha bá-tól, hogy hogy lehet ennyire menő? Ki ad neki stilus tanácsot, hogy ilyen divatos. 😃 Sanyi bácsitól pedig azt, hogy hogy maradt ilyen jófej? Sose felejtem el, hogy tetszettek neki a mai kor zenéi. 😃 Ő az a tipikus cuki bácsi, akinek szívesen segítesz , cipekedni. :)

  • viktória tóth

   viktória tóth

   7 hónapja

   Engem az erdekelne, milyen megelni ezt az uj kort? Marmint a mai vilag teljesen mas, hogy latjak, jo iranyt vett az egesz? Illetve hogy bánnak e valamit , amit mondjuk nem volt alkalmuk/lehetoseguk megtenni.

  • Flora Kispal

   Flora Kispal

   7 hónapja

   Én Bolha bától kérdezném, hogy gondolt-e már arra, hogy HUeye csatornát indítson. Szerintem nagy sikere lenne.

 2. Szabó Patrícia Lia

  Szabó Patrícia Lia

  12 napja

  Legyen mmeg idosekkel

 3. Tüzes Borz

  Tüzes Borz

  2 hónapja

  "kivették a vakbelemet egy dolgozat miatt" ez azért kemény.

 4. Regina Varga

  Regina Varga

  2 hónapja

  Én mindig is szerettem, ha a nagymamám mesélt a régi időkről, és ezt most nagyon élveztem nézni! Volt olyan rész amelyiken be is könnyeztem... Köszönöm ezt az élményt.

 5. - Noxis

  - Noxis

  3 hónapja

  Nem mondom, de huszonéves elején járó felnőtt férfi létemre, kicsit elszorult a torkom mikor a kockás inges bácsi hangja elcsuklott a barátja apja halálát emlegetve

 6. _Brawl_With_ NoName_

  _Brawl_With_ NoName_

  3 hónapja

  Gyurmával ledobta a Lenin képet :)

 7. Dávid Molnár

  Dávid Molnár

  3 hónapja

  Mennyi érzelem ennyi idő elteltével is megremegteti a bácsi szivét. Minden tiszteletem az övék

 8. Isec Daniel

  Isec Daniel

  4 hónapja

  Na, erre van igényem!

 9. Attila Mészáros

  Attila Mészáros

  4 hónapja

  És akkor sokan panaszkodnak a mai korombeliek hogy nincs jó gyerek koruk. Végig néznék ezt videót más lenne a nézetük. Nekem nagyon tetszett a videó sokszor mosolyogtam és sokszor el gondolkodtam szerintem sok ötletet adtak az idős bácsik nénik az élethez hogy hogy legyen boldog és színes gyerek/ifju korunk .

 10. Benedek Tósoki

  Benedek Tósoki

  4 hónapja

  Lenin kép 😆😆

 11. Enikő Tóth

  Enikő Tóth

  5 hónapja

  Mégtöbb mesélös videót az öreggekkel🥰❤❤!!!!

 12. Rabid Squirrel

  Rabid Squirrel

  6 hónapja

  Milyen szép volt valóban... Mondjuk nekem nagyapám 1956 októberéről mesélt...meg hogy örülhetett, hogy csak az egyik legjobb barátja agyát törölgethette az arcáról, és mekkora szerencse, hogy nem fordítva történt.... És hogy anyámnak a a nagymamám, mesélte, hogy majd egyszer az apja hazajön. Persze ő lepődött meg a legjobban, hogy pár év múlva ez tényleg így történt. Én később amikor nagyapámat kérdeztem, hogy kire szavaz azt mondta, hogy a KDNP re.(Ez nem propaganda, tényleg ezekre szavazott, én se értem ma se...na mindegy) Sokszor hallottam ugyanis tőle, hogy nem hisz Istenben. Egyszer, amikor eleget ivott meg mertem kérdezni miért...elmondta...a felét....talán a negyedének...cenzúrázva...a kibaszott kisdobos nyakkendőmet még aznap megtapostam....persze nem látta senki....:) Utána még párszor beszélt biztatásra, néha magától arról amit átélt. Ennyit a nosztalgiáról...mocskos tetves utolsó pusztítani való gennyes rothadt féreg az is akinek mosolyt csal az arcára bármilyen kommunista dal! Nekem csak a nagyapám végszava van meg a múlt rendszerről, illetve arról amit látott a mélyén, mert alig van aki elmondja: - Azért nincs Isten, mert ha létezne, azt amit láttam nem hagyná, hogy legyen! Én azok alapján amit mondott inkább hiszek a Sátánban, és inkább tisztelem a puszta gonoszt, mint egy olyan jót, aki hagyja, hogy emberek fedetlenül hagyott bőre, ami elzsibbadt a hidegtől fagyjon a puszta földre, és utána katonák kényszerítsék munkára úgy, hogy összefagyva feltépjék üvöltve a fájdalomtól a saját húsukat néhány nap...vagy óra életért. Arról nem is beszélve hogy azt a húst, és kis emberi zsírt valaki később felkaparja a körmével és nyersen megegye... Aki ott nem halt éhen, vagy fagyott halálra az kényszerből állattá vetkőzött. Az aki hazajött legalább túlélt tíz másik embert magán kívül, és ha nem ölt meg szándékosan közülük egy valakit, akkor minimum hagyta meghalni. Néha szándékosan biztatásra ölték egymást, vagy csak a kényszermunka alatt fagytak szoborrá azok akik a mínusz 30-40 fokban leültek átizzadt ruhában egy fatörzsre, hogy a télen a dögevők, és pár a pár hetes nyárban a rovarok csupaszítsák csontokká őket. Néha ették a szart, hogy éljenek. Leggyakrabban a sajátjukat, már ha volt...hetente egyszer. És mondott ennél rosszabbakat is.....

 13. kiseva78

  kiseva78

  6 hónapja

  Szerintem ezt a videót osztani ér!!!!78-as születésű vagyok és emlékszem ,hogy hétfőn nem volt adás! :) Azért volt jobb a világ akkor mert az emberek többet beszélgettek,több időt töltöttek együtt a családtagok tudták értékelni azt a keveset amijük volt.Ma már sajnos a családok attól is rosszul vannak,hogy karácsonykor együtt "kell" lenniük.Megy a veszekedés,marakodás! :( Gyermekkoromban minden vasárnap a nagyinál voltunk ebédelni /húsleves és rántott hús volt a menü mindig!/ és a legjobb volt!

 14. G Martus

  G Martus

  6 hónapja

  Voltam kisdobos és voltam úttörő, de nem akarok báááááácsi lennnni :P

 15. Feh Riqe

  Feh Riqe

  6 hónapja

  Hát ezen bekönnyeztem. Fantasztikus videó, nagyon jó hogy lett ilyen értéketadó csatorna 👌👌

 16. Andris Angyal

  Andris Angyal

  6 hónapja

  A fekete-sárga pólós bácsit nagyon bírom! Főleg az intője történetét 😂

 17. 2stroke_ builds

  2stroke_ builds

  6 hónapja

  Érdekes volt ôket hallgatni!!! Jöhetnek még a sztorik!

 18. Tudja Ki

  Tudja Ki

  6 hónapja

  Nagyon jó őket tényleg hallgatni ,de az a néni valamiért nagyon unszimpatikus.. Szegény öreg el sírja magát és ilyen flegman “vigasztalja”

 19. Ahha30

  Ahha30

  6 hónapja

  Köszönöm:-) Ha a 80's évek jönnek, jöhettek hozzám is :-)))

 20. Retro Games

  Retro Games

  6 hónapja

  Sajnálom, hogy ennyi szörnyűséget kellett át élniük és tisztelet a forradalaomban részt vevő szabadság harcosoknak.

 21. Ádám Korán

  Ádám Korán

  6 hónapja

  Ötven év alatt felfoghatatlanul sokat változott az életünk. Kíváncsi lennék ők ezt hogy élik meg! Mennyire volt nehéz alkalmazkodni?

 22. EduSenPai

  EduSenPai

  6 hónapja

  Imádom a régi storykat. Apámek mindig szidtak amikor télen moziba mentünk haverokkal kocsival, hogy a jeges úton balesetet szenvedünk megilyenek. De amikor mama mesélte, hogy faterek 11en be ültek a Wartburgba, és az árokba borultak megilyenek 😂 apám unokatestvere vadász volt. Ültek a kocsiban mentek vadászni, és az unokatestvére lábon lőtte magát pisztollyal, de házilag takolt hangtopito volt a pisztolyon és semmit nem hallottak csak látták, hogy tiszta vér minden😂😂 nem vagyok öreg 21 vagyok, de ilyeneket azért nem csináltunk 😂

 23. Péter

  Péter

  6 hónapja

  Egyébként az első trolibusz nem stimmel. Ez csak propaganda volt nyilván akkor ezt nyomták, de valójában az első vonal 1933 -ban indult Óbudán 7-es jelzéssel. 1944 ig közlekedett.

 24. Panni Frigán

  Panni Frigán

  6 hónapja

  Minden tiszteletem.

 25. Adrián Horváth

  Adrián Horváth

  6 hónapja

  Azta Ebből még több részt Egésznap tudnám hallgatni

 26. László Oláh

  László Oláh

  6 hónapja

  Én szívesen megnéznék egy ilyet 60-70-80, de lehet, hogy még a 90-es évekről is, érdekes lenne egymás után megnézni a videókat, mi változott, ki mit mond, hogyan éltek az emberek akkoriban...stb.

 27. peter bako

  peter bako

  6 hónapja

  lehetne a hatvanas évekről is

 28. peter bako

  peter bako

  6 hónapja

  nagyon helyes hogy mesélnek az elvtársak a fiataloknak

 29. Nándor Csépe (Nándi)

  Nándor Csépe (Nándi)

  7 hónapja

  A veget mar sirva neztem meg... nagyon durva

 30. Kis Dzsekszon

  Kis Dzsekszon

  7 hónapja

  Bolha bá biztos az akkori fiatalság is megérte a pénzét mondhatna olyan dolgokat amikről azt hisszük hogy mi találtuk ki pedig régiskola csak számunkra túl rég volt.

 31. Barnabás Bencsics

  Barnabás Bencsics

  7 hónapja

  Nagyon örülök, hogy az ilyesfajta videókat elhoztátok Magyarországra. Öröm nézni ezeket😊. Az összes ifjú történetmesélőt üdvözlöm😘

 32. Viktória Zsolnai

  Viktória Zsolnai

  7 hónapja

  A néni nagy forma! 🙃 Én is a mester utcai közgazdasági suliba járok. ❤️

 33. Ádám Fekete

  Ádám Fekete

  7 hónapja

  szerintem ez a legjobb videótok,köszi a feltöltést.

 34. Malter Károly

  Malter Károly

  7 hónapja

  Bár minden idős ember ilyen lenne. Az ilyenektől tényleg lehet tanulni. Ha egészséges lenne a társadalom, és nem lenne mindenki így elidegenedve, nem ferdén nézne mindenki egymásra, akkor sokkal effektívebben és összetartóbban működne, nyilván nem véletlen van ez így manipulálva, hogy mindenki utáljon mindenkit.

 35. Elameey

  Elameey

  7 hónapja

  A néni imádnivaló! Órákig tudnám hallgatni! Még sok ilyen videót!

 36. Marcell Scserbin

  Marcell Scserbin

  7 hónapja

  Nagyon szépen megkérnék valakit hogy aki tudja az legyen kedves küldje el ezt a Kossuth Lajos remixet mert ez az eddigi legba.... menőbb zene amit valaha hallottam intro zenének

  • Marcell Scserbin

   Marcell Scserbin

   7 hónapja

   @VIBES Ez a fekete macska átka ami 1 perce ment el elöttem! Más nem lehet 😃😃

  • VIBES

   VIBES

   7 hónapja

   Ebből csak ennyi van amit hallottál az introban, mert mi készítettük ehhez a videóhoz. 😀

 37. Nemes Benedek

  Nemes Benedek

  7 hónapja

  Én ezt már egy jó párszor végignéztem és mindig felülmúlhatatlan élmény hallgatni ezeket a fantasztikus történetek! Nekem van egy 92 éves dédimamám és tőle is nagyon jó volt ezeket hallani, de így több látószögből végighallgatni! Tényleg felülmúlhatatlan! 🙂👏

 38. Benedek Pratnemer

  Benedek Pratnemer

  7 hónapja

  Ti vagytok a legjobbak már kellett egy ilyen csatorna

 39. anna szekeres

  anna szekeres

  7 hónapja

  nekünk meg bazdmeg egy időre csak a seggünkön kéne maradnunk..

 40. kutya majom

  kutya majom

  7 hónapja

  16:00 :(

 41. Kálmi Patai

  Kálmi Patai

  7 hónapja

  Sok videótokat láttam már, de eddig ez a legjobb! Hatalmas gratula hozzá! 💟 a szereplőknek, szerkesztőknek ölelés és köszönet ☮️

 42. Judit Iványi

  Judit Iványi

  7 hónapja

  Mindig nagy élvezettel hallgatom ahogyan az idősek mesélnek a régi időkről. Hihetetlen romantikája van,ahogyan a történeteik részecskéi összeállnak egy élő, szerves időgéppé. Zseniális ötlet, érdekes kérdések, remek kivitelezés! Köszönöm az élményt!

 43. Zsófia Péter

  Zsófia Péter

  7 hónapja

  Egyszerre szórakoztató, megható, tájékoztató és még sok-sok jelzőt tudnék mondani a videóra, de a legfontosabb: zseniális!! Köszönjük!❤️ Rég nevettetett és siratott meg egy videó.

 44. Ferenc Kovács

  Ferenc Kovács

  7 hónapja

  aki fiatal ezeket a beszélgetéseket érdekesnek tartja, ha érdekli őket a múlt, azoknak ajánlom, hogy beszélgessenek a saját szüleikkel, nagyszüleikkel. Ők is ilyen érdekeseket tudnak mesélni. Ahogy én is a gyerekeimnek. Meg az apám nekem. Szóval, ne csak az interneten, hanem élőben is. És akkor kérdezni is könnyebb.

 45. Mt Panda (MTPanda)

  Mt Panda (MTPanda)

  7 hónapja

  Fiatal vagyok, már más világba élek mint az idősebbek. De csillogó szemekkel hallgatom végig az ilyen idősek történeteit. Ha 2 órás videó lett volna is végignézem, annyira érdekes. Az ilyen idősekkel nagyon szivesen leülnék beszélgetni, hogy hogy látták, látják a világot, és hogy szerintük mi lesz, hogyan. Még egy italt is töltenék nekik. A youtubeon pedig nagyon jó hogy tölt fel valaki ilyen témájú videót, mert a mai fiatalok legalább kapnak egy kis infót hogy milyen is volt régen az élet. Éljenek sokáig az ilyen emberek és minden jót kívánok nekik.

 46. Orsolya László

  Orsolya László

  7 hónapja

  Imádom azt a rövid hajú bácsit, nagyon nagy forma.

 47. adrienn kiss

  adrienn kiss

  7 hónapja

  Józsi bácsi a kedvencem ): nagyon aranyos és csupa szív és szeretet!

 48. Cintia Kiara Bogdán

  Cintia Kiara Bogdán

  7 hónapja

  Igazán értékes videó volt. Köszönjük!

 49. Jeno Laczko

  Jeno Laczko

  7 hónapja

  Fiatalok voltunk !

 50. Benjámin Nagy

  Benjámin Nagy

  7 hónapja

  Az az igazság, hogy a videó nézése közben többször is kirázott a hideg. Órákig lehetne hallgatni. Köszönöm!

 51. István Fazakas

  István Fazakas

  7 hónapja

  Ez nagyon jó, ha minden nap lenne, akkor is megnézném.😀🤗

 52. LegaBalu

  LegaBalu

  7 hónapja

  Életem egyik legjobban eltöltött 35 perce. Köszönöm, jó egészséget! :)

  • Szabó Kriszti

   Szabó Kriszti

   6 hónapja

   ugyanigy érzem !!! :)

 53. Éva Horváth

  Éva Horváth

  7 hónapja

  Le vagyok nyűgözve. Most akadtam rá erre a csatornára, AZONNAL FELIRATKOZTAM. Imádom a történem minden formáját, különösen mikor olyan emberek mesélnek, akik megélték az adott kort. A videók, a fotók sokat erősítettek az élményen. Annyira testközeli volt a beszélgetés, hogy szinte én magam is az ötvenes években találtam magam. Teljesen elvarázsoltak a mesélők. (Nekem az a rész is nagyon tetszik, mikor a bácsi majdnem elsírja magát a barátja apukájának a halála miatt és a néni megfékezi. Ez is egy varázslatos helyzet volt.) Egy szó mint száz, nagyon örülök, hogy megtaláltam a csatornátokat és izgalommal várom az új megosztásokat. :) Köszönöm szépen az egész stáb és a mesélők munkáját. Egészen biztos, hogy máris indítom újra. Ezt nem elég egyszer megnézni. Külön megjegyezném, hogy a kommentelők is kiváló emberek. Nincs marakodás, mindenki csak szépet írt (már ameddig eljutottam). Csillagos ötös az egész project. Még egyszer köszönöm, hogy itt lehetek. (Elnézést kérek, hogy ilyen hosszúra nyúlt a kommentem.) Mindenkinek jó egészséget kívánok! :)

 54. Zsuzsanna Sebestyén

  Zsuzsanna Sebestyén

  7 hónapja

  7:48 néniiii😮😂

 55. k.dave_official

  k.dave_official

  7 hónapja

  köszönöm nektek ezt a videót! ❤️

 56. redmagxd

  redmagxd

  7 hónapja

  Ez a vidó isteni volt

 57. RC GO

  RC GO

  7 hónapja

  Nagyon tetszett, ilyenből lehetne egy 2. rész is!

 58. Anita Májer

  Anita Májer

  7 hónapja

  Ez annyira joooo videó volt❤ Imádom,amikor a Mamám és a szüleim a gyermekkorukról beszélnek 🥰

 59. Eliza Kraml

  Eliza Kraml

  7 hónapja

  Nagyon aranyosak és nagyon rendesek mindegyik! Imádom őket!❤❤❤

 60. Geza Bsbos

  Geza Bsbos

  7 hónapja

  Sok a reklám !

 61. Gábor Kiss

  Gábor Kiss

  7 hónapja

  Nagyon jó. Hasonló témában hívjatok meg pár vidéki időset. Ők is tudnának jókat mesélni. Ahogy ők ezt vidéken megélték. pl. a rádiózás itt a faluban ahol élek az én nagyapáméknak volt először rádiója. Az udvaron padokon, székeken legalább 40-50 ember ült és hallgatta a műsort. Közben morzsolták a kukoricánkat cserébe. :D

 62. Vurkovics Vurkovics

  Vurkovics Vurkovics

  7 hónapja

  Ebből kéne még egy kör, szintén tematikus kérdésekkel, pl.: nyaralás-utazás, jártak-e a Balatonnál, jártak-e külföldön, milyen volt a gyerekkor után elkezdeni dolgozni, milyen viszonyokat tapasztaltak, és a mai korhoz képest a nosztalgiát leszámítva, jobbnak, vagy rosszabbnak ítélik meg azt a kort.

  • VIBES

   VIBES

   7 hónapja

   Lesz folytatás! 🙂

 63. Mr. Pörkölt

  Mr. Pörkölt

  7 hónapja

  Bácsi:Ha elmondanám megkéme halnia Smoke:What’s in the canister?

 64. SöndR

  SöndR

  7 hónapja

  Szerintem ez egy nagyon jó videó lett! Nagyon jó volt hallgatni és szépen össze lett rakva! Hajrá

 65. judit lang

  judit lang

  7 hónapja

  En a 80-as evekben voltam gyerek es az elsö szines teletexes TV-t anyukäm vette 1988-ban 50.000 forintert nagy magyar TV a märkäja talän Orion pasz de ez a TV akkoriban tenyleg klasz volt a Margitszigeti Palatinusz strandfürdö utän olyan jo erzes volt hazamenni naplementeben es nezni a Szafit. Elötte meg a szomszednak leugrottam egy Sopianae (Szofit.)cigiert.😁

 66. Chase Young

  Chase Young

  7 hónapja

  Nagyon jó ez a tartalom még sok ilyet :) :D

 67. judit lang

  judit lang

  7 hónapja

  Milyen aranyosak ezek a meselös gyereklelkü emberek.

 68. Bianka Nyíri

  Bianka Nyíri

  7 hónapja

  Ez csodás volt,még sok-sok ilyet❣

 69. Hercegné Lázár Viktória

  Hercegné Lázár Viktória

  7 hónapja

  Istenem de sok szörnyűségen mentek keresztül :( nagyon sajnálom.

 70. Black Light 999

  Black Light 999

  7 hónapja

  Fantasztikus videó :)

 71. Tímea Pataki

  Tímea Pataki

  7 hónapja

  Ez nagyon jó volt! Minden fiatalnak javasolnám megnézni.

 72. Alkiida 00%

  Alkiida 00%

  7 hónapja

  Ez egy nagyon értékes tartalom tőletek és nagyon tanulságos köszönöm az élményt!

 73. Ken Nechee

  Ken Nechee

  7 hónapja

  🌸🌸💎💎💎💎💎💎💎💎✅✅✅✅🍀🍀🍀🍀🌸🌸 *Jézus Krisztus az Isten Fia & ígér örök életet, ha egyszerűen csak hinni neki.* *Megígérte, hogy még gyógyítani tested. (nézz fel és kérdezd tőle)*

 74. Szabina V. H.

  Szabina V. H.

  7 hónapja

  Örömmel hallgattam őket, köszönöm nekik, hogy ilyen nyíltan átadták az életük egy részét nekünk. Még csak 30 éves leszek, a rendszerváltás után születtem, nem tapasztaltam meg már ilyen módon a szocializmust, nagyszüleim már rég nem élnek, így elsőkézből hallgatni ezeket számomra csodálatos volt! Még egyszer köszönöm!

 75. Belescus

  Belescus

  7 hónapja

  Minden szarért ami ma van Magyarországon kizárólag az oroszok felelősek és az általuk képviselt agresszív, primitív viselkedés.

 76. Máté Éliás

  Máté Éliás

  7 hónapja

  Esküszöm nektek ez a legjobb videó amit az elmúlt időbe láttam, imádtam, nagyon érdekes💯

 77. D Cs

  D Cs

  7 hónapja

  Imádom őket. Köszönjük!🙏

 78. Márk Kincses

  Márk Kincses

  7 hónapja

  Nem tudom szavakba önteni, mennyire örülök ennek a videónak. Végre egy videó a magyar HUeye-on, ami érdekes, szórakoztató, edukáló és tájékoztató jellegű. A szereplőválasztás kiváló volt: voltak eltérések az életkorban, más helyzetű és tapasztalatú emberekkel szembesülhettünk. A tartalma is zseniálisan fel lett építve. A felvezetések, a kibontakozások, tényleg elképesztőek voltak. A témák a toppon voltak, mindenki számára érdekes lehetett, világosan voltak megfogalmazva a videóban található dolgok, és még lehetne sorolni... Bátran merem állítani hogy az egész magyar HUeye-on ez a legnagyszerűbb videó valaha. Ezt aztán nehéz lesz átszárnyalni valakinek is. Elég hosszú lett ez a véleménykibontakoztatás, de mindenki nevében köszönöm ezt a videót, csak így tovább, srácok! :D

  • VIBES

   VIBES

   7 hónapja

   Nagyon szépen köszönjük a kedves szavakat! 🙂

 79. Zsigó Mátė

  Zsigó Mátė

  7 hónapja

  Még több ilyen mesélős video kéne a csatornára. Ezeket a komoly "beszélgetéseket" órákik tudnám hallgatni. :)

 80. Szintus “Csigáskakaó” Zdroba

  Szintus “Csigáskakaó” Zdroba

  7 hónapja

  Köszönöm szépen ezt a csodálatos videót! ❤️

 81. FilmGamer HUN - A játék és filmkedvelők csatornája

  FilmGamer HUN - A játék és filmkedvelők csatornája

  7 hónapja

  Nagyon szuper! Még több ilyet ! :)

 82. Róbert Teremi

  Róbert Teremi

  7 hónapja

  Az oroszokra mindig lehetett számítani ha arról volt szó, hogy ki szeretné végigerőszakolni az országot...

 83. Kornél Zsukk

  Kornél Zsukk

  7 hónapja

  na ez nagyon tetszett! Lehetne még ilyen videó :)

 84. Varga Natasa

  Varga Natasa

  7 hónapja

  IMÁDOM AZ IDŐS EMBEREKET! ❤️Annyira édesek, és tudnak mesélni a régi szép időkről.(már amikor az volt :c) Nagyon élveztem a sok kis történetet.🥰Nyilván nem mindenkinek ez a véleménye: de nekem, vagyis szerintem nagyon menő és csinos a fehéres haj. Bölcsé teszi az embert❤️🥰

 85. Viktor Haas

  Viktor Haas

  7 hónapja

  En nagyon koran elveszitettem a nagypapaimat a haboruk miatt...es ezt most igy valami fantasztikus volt vegignezni! Amennyire szomoru, annyira csodaszep! Oszinte koszonet erte!!!

 86. Gréta Szonja Nagy

  Gréta Szonja Nagy

  7 hónapja

  Nagyon tetszett a videó, köszi nektek és a kedves szereplőknek az élményt😘❤

 87. Corvinusgolyahaju2013

  Corvinusgolyahaju2013

  7 hónapja

  aztakurva az a baj ez túl quality a magyar ytra

 88. Bence Gál

  Bence Gál

  7 hónapja

  Imádom, ugyan úgy mesélnek mint az én nagyszüleim. Azt szeretném kérdezni hogy mi az intro zene címe?

 89. Ágnes Kalapács

  Ágnes Kalapács

  7 hónapja

  Ezek után még sokkal megtisztelőbb volt szerepelni az Október 23. műsoron 🇭🇺 Jó volt végighallgatni, hogy az idősek hogyan meséltek a gyerekkorukról, ugyanakkor megható, és elborzaztó volt hallgatni 1956-ot.... Borzaztó hálás vagyok, hogy az én már 2000 után születtem.

 90. アディダスセット_

  アディダスセット_

  7 hónapja

  Annyira élnék 1960 ba 💔🥺

 91. Márk Kis-Bakos

  Márk Kis-Bakos

  7 hónapja

  Nagyon jó volt hallgatni őket köszönjük a videót :)

 92. szurikáta

  szurikáta

  7 hónapja

  🖤❤️

 93. Agnese O'Dannemill

  Agnese O'Dannemill

  7 hónapja

  Annyira tanulságosabb és színvonalasabb, mint az átlagos, érdektelen videók tömkelege, vagy az aktuálpolitikai “véleménymegmondások”. Még több ilyet, pls! ❤️

 94. Tamási László

  Tamási László

  7 hónapja

  Ellentmondásos lesz de, Szomorú mégis Boldog sorsok. Kívánom hogy minnél több fiatalhoz jusson el.

 95. PantscherPunker

  PantscherPunker

  7 hónapja

  Sirva vigad a magyar...nagyon meghato videót keszitettetek. Koszonet erte.

 96. Lonn Lonner

  Lonn Lonner

  7 hónapja

  Jó a videó. De tegyetek rá még reklámot ennyi nem volt elég.

 97. Krisztina Vincz

  Krisztina Vincz

  7 hónapja

  Szuper videó volt , órákig tudnám Őket hallgatni , 🙂

 98. Cyber Szamuráj 孤独

  Cyber Szamuráj 孤独

  7 hónapja

  Mint ha a nagy szüleimet hallgatnám. :) Imádtam ezeket hallgatni. Mert jó mi fiatalok ezt a korszakot nem éljük már meg. Viszont ! Ahogy ők elmesélik szinte olyasmi lenne mint ha visszamentünk volna az időben. Megismerjük ő történetüket megtudjuk ,hogy még is milyen volt ő gyerekkorukban! :)

 99. Drem Hun

  Drem Hun

  7 hónapja

  Ezt még sokáig tudtam volna hallgatni/figyelni! Elgondolkodtató.

 100. mrcypdru

  mrcypdru

  7 hónapja

  Sokkal jobb ez a vonal, végig élveztem a történeteket. :)

Következő