Gyakori Kérdések a Koronavírus Vakcináról | VIBES

Tele vagy kérdésekkel, amikre nem egyértelmű, összezavaró válaszokat találsz?
A Gyakori kérdések sorozatunkban összegyűjtjük egy adott témával kapcsolatban az interneten leggyakrabban feltett kérdéseket. Nem csak összegyűjtjük őket, hanem meg is válaszoljuk azokat a témában jártas szakértő segítségével.

Ebben a részben Rusvai Miklós virulógus válaszolja meg a koronavírus vakcinával kapcsolatos kérdéseket.

Ha van olyan téma, amiről szeretnél többet tudni, írd meg nekünk kommentben a témajavaslatodat!

Ha tetszett a videó és nem szeretnél lemaradni a sorozat többi részéről, akkor iratkozz fel:
bit.do/vibes-subscribe

Kövess minket:

-Facebookon: we.make.vibes
-Instagramon: vibes.channel
-TikTokon: www.tiktok.com/@vibes.channel

Ha pedig te is kedvet kaptál ahhoz, hogy szerepelj egy videónkban, akkor írj üzenetet:
vibes@gridstudio.hu

Gyártja: Gridstudio
thegridvisual

Megjegyzés 

 1. József Antal

  József Antal

  23 napja

  Az miért van, hogy a Sinopharm oltást kivéve tartósan magas antitestszinteket mérnek?...az még a passzív immunizálásnál sincs. Egy oltás lényege sohasem az antitesztint emelkedés hanem a memóriasejtek kialakulása. Van-e olyan vakcina a COVID19elleni oltásokon kívül amelyek tartósan, magas antitestszinteket alakítanak ki? Köszönöm!

 2. bmw520ds

  bmw520ds

  Hónapja

  Kimaradt a Janssen nevű termék. Ha ez a tökéletes megoldás, miért nem hoznak törvényt, hogy KÖTELEZŐ minden 18-60 éves állampolgárnak beadatni? Ha erre az a válasz hogy demokráciában élünk, mindenkinek joga van eldönteni beadatni, akkor a következő kérdés: Miért vannak előnyei azoknak a tagoknak, akik felvették az első oltást, de a másodikra nem mennek el, mert csak a kártya miatt tették? Miért van az, hogy munkatársaim közt nem kaptam el a vírust, illetve, családokon belül is voltak családtagok, akiknek kutya bajuk sem volt? Ha a fertőzésre a megoldás a házi karantén, gyakorlatilag mindenféle gyógyszer nélküli gyógyulás, akkor miért nem hagyják átfutni a lakósságon? Sajnos, a média teszi a dolgát, az emberek ismét kaptak egy okot hogy egymást utálják, az oltott az oltatlan, az oltatlan az oltottat!

 3. viktor0324

  viktor0324

  Hónapja

  Sputnik V. kaptam, első nap pici hőemelkedés, levertség. Aludtam napközbe az mindenre jó :D

 4. Dániel Dorogi

  Dániel Dorogi

  Hónapja

  Hívjatok el egy igazságügyi orvosszakértőt. Kicsi, alig ismert, de annál izgalmasabb orvosi szakterület. Rendkívüli haláleseteket boncolnak, szakértő véleményeket adnak a bíróságon, börtönben vizsgálnak meg rabokat, stb. Orvosi tudással segítik az igazságszolgáltatás munkáját. :)

 5. Drabális Állat

  Drabális Állat

  Hónapja

  Sam Smith, a Jordan Rules írója, mikor tanult meg magyarul?

  • David

   David

   Hónapja

   Tavaly

 6. Béla Tóth

  Béla Tóth

  Hónapja

  Milyen doksik kerültek fel a magyar beoltottak (nyugati vakcina) mellékhatása kapcsán, hol lehet megnézni?

 7. ds gotti

  ds gotti

  Hónapja

  Informatív, volt köszönjük!

 8. ricsikeo buzilicens

  ricsikeo buzilicens

  Hónapja

  Ártalmatlan vírus ez jó duma

 9. Márk Balla

  Márk Balla

  Hónapja

  Hát… én továbbra is jobban tartok ettől a vakcinától, mint a covidtól. Ez ennyi.

  • David

   David

   Hónapja

   Semmi baj. A sok ostoba gyári munkás mellett elférsz testvérem.

 10. Pinus sylvestris

  Pinus sylvestris

  Hónapja

  Ne haragudjatok hogy így fogalmazok de ez nettó f*szság amit az Úr állít... Én aki egészséges és tesztel bizonyíthatóan nem voltam és nem is vagyok koronás nem mehetek rendezvényekre meg egyéb helyekre mert ÈN!?! jelentek veszélyt azokra akik bevannak oltva azokra akik ha el is kapják bárhonnan enyhébb lefolyású lesz a betegség vagy észre se veszik.. ez komoly?! Ma már az egészséges a rossz?! Inkább az oltottakat nem engedném sehova mert észrevétlenül terjeszthetik a vírust... Az ember esze megáll hogy manapság az egészséges a veszélyes... Vicc :D

 11. Ironik

  Ironik

  Hónapja

  Készült Magyarország kormánya megbízásából.

 12. Gergely Hajdu

  Gergely Hajdu

  Hónapja

  Én személy szerint tegnap kaptam meg az oltást, semmi problémát nem okozott számomra. Kollégáim oltás ellenesek mondtam nekik szánják rá ezt a kis időt hogy megnézzék ezt a videót mert egy hozzáértő ember megnyugtatóan elmagyarázza az oltással kapcsolatos dolgokat. Erre azt felelték nem nézik meg a videót mert Rusvai Miklós Úr bizonyára a Fideszhez húz, és bizonyára politikai indíttatásból mond megnyugtató dolgokat, mivel vannak szerintük más virológusok (idézni nem tudtak, neveket nrm tudtak mondani) akik az ebben a videóban elhangzottaknak a szöges ellentétét állítják, mint például hogy az oltásba bele lehet halni. Lényeg a lényeg a szemükben szerintem most egy óriási hülye vagyok hogy beoltattam magam, az oltás másnapján (ma) bejöttem dolgozni és úgy tekintenek rám körülbelül mint egy leprásra, mivel hogy én oltást kaptam ennek okán most bizonyára fertőzök. Jelenleg arról zajlik közöttük diskurzus hogy az elv, miszerint csak érvényes oltásigazolvánnyal lehet majd esetlegesen tömegrendezvényeket tartani, jogellenes és diszkriminatív (valamilyen EU döntésre/határozatra hivatkoznak miszerint ezt nem lehet megtenni).Gondoltam leírom, ez az én személyes tapasztalatom az oltással kapcsolatban.

 13. Andrea Kurkó

  Andrea Kurkó

  3 hónapja

  Okozhat meddőséget a vakcina?

  • Zsolt Varga

   Zsolt Varga

   Hónapja

   Általában nem, de vigyázni kell vele bármi megtörténhet,

  • gyeressy zlatan

   gyeressy zlatan

   2 hónapja

   Aki 2 éven belül gyereket szeretne, annak nem ajánlják az oltást!

 14. Peter Simon

  Peter Simon

  4 hónapja

  Egy nagyon kedves aranyos nyugodt szakértő. De ettől még Propaganda! És pont ettől hatásos. I Pfizer-Biontech saját maguk ismerték be hogy a klinikai tesztek alatt voltak elhalálozások (44.000ből 8) És akkor ilyet kijelent hogy ő nem tud egxetlen egy esetről sem. Soha? Fantasztikus szakember Egyszerűen pont emiatt a kijelentése miatt nem bírtam ki hogy ne kommenteljek. Amúgy nem izgat. 😅

  • Krisztián Tóth

   Krisztián Tóth

   Hónapja

   Az, hogy nem tud(ott) róluk, nem azt jelenti, hogy nincsenek, vagy hogy hazug ember, illetve ha az is, akkor miatta már egy szakértőben sem lehet megbízni és adni a szavára

  • Peter Simon

   Peter Simon

   3 hónapja

   @xutnok Most mit is mondhatnék, ha egy szakértőnek nekem egyszerű halandónak kell kikeresni a lineket. Official honlapokon is fent van az astra zeneca-nak is és a Pfizer-Biontech oldalakon is. Norvégiában is 86 halálesetet ismert már el a kormány. Önnek mint szakembernek ilyet kijelenteni hogy nem tud róla... És félreértés ne essék. Én is be vagyok oltva (nem mintha lett volna választásom) Csak sajnálatos hogy milyen korban élünk. Hogy ma már kedves aranyos szakértőknek sem lehet adni a szavára. És nem vonom kétségbe az ön szakmai hátterét és tapasztalatát. Pontosan ezért ennyire kiárándító és szomorú a mai modern helyzet.

  • xutnok

   xutnok

   3 hónapja

   Erről kaphatok valami linket?

 15. Dávid Molnár

  Dávid Molnár

  4 hónapja

  Mi van a várandós, vagy gyereket tervező anyákkal? Nagyon sok külföldi orvos vetélésről számolt be a vakcinázás után. 2.kérdés, minek a védőoltás, ha a brit,brazil stb.stb. mutációktól nem véd meg?

  • Krisztián Tóth

   Krisztián Tóth

   Hónapja

   @Katalin Simkovics szerintem nem lenne újabb fél év, mivel azok csak mutánsok, nem sokat kellene változtatni a vakcinán, hogy hatásos legyen, de amúgy ha jól tudom elkezdtek mutánsok ellen is létre hozni az utóbbi időben, de hogy ez mennyire hiteles azt nem tudom :)

  • Katalin Simkovics

   Katalin Simkovics

   4 hónapja

   Mivel eleve nem ajánlják a gyermeket tervező/ várandós/szoptató kismamáknak az oltásokat és bizonyos gyógyszereket, így szerintem evidens hogy ők csak később oktatják be magukat, nem mellesleg a beleegyező nyilatkozatban benne van, hogy nem vagy a fentebb említettek között. 2. Válasz: Azért,mert az újabb fél év lenne, és az még nem elterjedt annyira. Nem minden ember megy el az általad említett országokba, vagy találkozik olyan emberekkel. Előbb utóbb tuti arra is kitalálnak valamit ;)

 16. MIKLÓS NAGY

  MIKLÓS NAGY

  4 hónapja

  Én a magam részére a mostani oltás ellen voltam eddig, de ez az ember meggyőzött. Valahogy nem azt érzem, hogy hazudik. Afelől meg semmi kétségem, hogy jól tudja, miről beszél. Köszönöm a videót!

  • David

   David

   Hónapja

   @MIKLÓS NAGY én is mondok neked infókat róla. Orsós lászló jalapeno vagyok fb-on a szakmám meg pék. Fekete bőrtangába kertészkedek az udvaron az a profilképem.Majd én fővilágosítalak kisfiam .

  • MIKLÓS NAGY

   MIKLÓS NAGY

   3 hónapja

   @Preach The Gospel Köszi, de ezt az üzenetedet sajnos csak most láttam! Holnap kereslek! Köszi, hogy írtál!

  • Preach The Gospel

   Preach The Gospel

   4 hónapja

   Akkor mondok én neked olyan dolgokat erről az oltásról amik kicsit kizökkentenek ha érdekel, írj rám fb-on:Osváth Erik Márk fekete bőrkabát

 17. Bence Joó

  Bence Joó

  4 hónapja

  Bárcsak ilyen tanárjaim lettek volna középiskolában 😂

  • David

   David

   Hónapja

   Kicsit tovább kellett volna járni a középiskolánál

 18. Hermán Dániel

  Hermán Dániel

  4 hónapja

  9:08 meghaltam

 19. Géza Gordos

  Géza Gordos

  4 hónapja

  Vannak esetleg olasz ősök?

  • David

   David

   Hónapja

   Super mario

  • demivelhogy

   demivelhogy

   2 hónapja

   Leonardo, Michelangelo, van par

 20. tünde m.

  tünde m.

  4 hónapja

  hueye.info/home/vide/h2Fvd5yymqOMy6g.html

 21. Celeron

  Celeron

  4 hónapja

  Egy patológust vagy boncmestert elhívhatnátok egy ilyen videóra. :D Ott lennének még csak kérdések

 22. László Jurás

  László Jurás

  4 hónapja

  Az igazi szakértőket elhallgattattjàk, törlik a netről vagy megölték, akik ki mertèk mondani az igazat, erről ennyit. Mindenkinek csak egy élete van, jól gondolja meg, milyen kotyvalékot enged a testébe!

 23. János Miklós

  János Miklós

  4 hónapja

  KAMUUUU!!!!! Mi ez a nagy propaganda videó??? Kezdjük az elején. -Van két mentöápőló rokonom.Mindketten megkapták az oltást. Kereken 4 napig nem bírtak még a WC-re sem kimenni a súlyos mellékhatások miatt. -Magas láz,-gyengeség ,-iszonyatos fájdalmak és ágyba vizelés. -Román kollégáimmal való információ csere során derült ki,hogy az otthon maradottaknak beadott vakcinától 30-40%-os vplt a halálozási ráta. Meg vígasztalták az én anyámat is aki 70 fölött jár,hogy ne válogasson a gyártók között mert az idősek csak Kínait kaphatnak. Ha mégis ragaszkodik a biztonsághoz akkor lehet éveket kell várnia. Ennyit Orbánisztánról! Van az a pénz amiért én is tudok marhaságot beszélni.

  • Apponyi Albert

   Apponyi Albert

   4 hónapja

   És Orbánisztánozik bazdmeg... Komolyan mondom én rühellem a Viktort, de ennek a hatására kedvem támadt rá szavazni

  • Péter Pál

   Péter Pál

   4 hónapja

   Akkor jó pénzt kaphattal😂

 24. Laci405

  Laci405

  4 hónapja

  Bármilyen védőoltásba bele lehet halni, ha a szervezet úgy reagál rá...de ez kb 50m/fő.

 25. Ádám Takács

  Ádám Takács

  4 hónapja

  Nagyon korrekt videó, egy hiteles embertől akinek ez a szakmája/élete. Figyeljünk, gondolkozzunk, tanuljunk, okoljunk! Köszönjük!

 26. wetol

  wetol

  4 hónapja

  a kommenteknél elég sok helyen egyből kicsattan a magyar mentalitás

  • David

   David

   Hónapja

   Amikor a nyolc általánost végzett gyári szalagmunkás professzorok osztanak észt a vakcináról

 27. Ádám Balanyi

  Ádám Balanyi

  4 hónapja

  100 emberből 17 meghal???

  • Gábor Kurunczi

   Gábor Kurunczi

   2 hónapja

   @Alex Nagy ezt mondd az eü dolgozóknak

  • Alex Nagy

   Alex Nagy

   3 hónapja

   Hogy halna meg 100-ból 17 ember? Nagyon nem 17%-os a halálozási arány, sokkal kevesebb, vicc ez az egész vírus

  • Dániel Kiss

   Dániel Kiss

   3 hónapja

   A virusban nem az oltasban..

 28. tünde m.

  tünde m.

  4 hónapja

  Ön or-vos???!!! Ön szerint jó isten be volt tépve, amikor megalkotta az embert???!!!Ez sufni tuning nem gyógyítás!!!!!!

 29. krisztian

  krisztian

  4 hónapja

  Chip van a csávóban! (Irónia)

 30. Tom T.

  Tom T.

  4 hónapja

  .

 31. morbydance

  morbydance

  4 hónapja

  Rendkívül jól levezetett, laikusok számára is érthető válaszokat hallhattunk. Köszönjük!

 32. Komornyik

  Komornyik

  4 hónapja

  100 emberből 17 meghal? 06:16.....

  • Komornyik

   Komornyik

   3 hónapja

   @ZooKai valós :D

  • ZooKai

   ZooKai

   3 hónapja

   A koronában

 33. Bogi Tóth

  Bogi Tóth

  4 hónapja

  100 emberből 17 meghal... 🤔🤔 micsoda pontos és hihető adatok ezek...

 34. Steve S

  Steve S

  4 hónapja

  Jó kis propaganda.

 35. PSZC Official

  PSZC Official

  4 hónapja

  100 évvel ezelőtt sokkal gyorsabban elkészült egy autó mint ma😂 Ezt nem jól mondta a szakember

 36. Erzsebet Taksas

  Erzsebet Taksas

  4 hónapja

  mindenkinek ajánlom Kubinyi Tamás Álmos király tv megnézni valamint dr Lenkei videóit

  • Máté “Zekszojt” Hevér

   Máté “Zekszojt” Hevér

   Hónapja

   Lenkei a legnagyobb kókler :DDDDD

  • Sándor Farkas

   Sándor Farkas

   4 hónapja

   @Nánási Zoltán FITYISZ-es orvos ja!

  • Sándor Farkas

   Sándor Farkas

   4 hónapja

   @Nánási Zoltán Tééényleg?! Aki megcáfolta nem volt véletlen FITYISZ közeli ember? Jaaa, hogy az volt... Idióta nyárspolgár

 37. Rosevalley Robert

  Rosevalley Robert

  4 hónapja

  Ez oké, de ő sem tudhatja biztosan hogy PONTOSAN mi van azokban a VAKcinákban..🤔régebben 10-20-30 éve biztos hogy hasznos is tudott lenni az oltás, de ma már mindenki(kormàny/orvosok/hiteles szakik/) mond mindent, megy a félretájékoztatás, fura a kormány is, a világ nagy hozzáértő vezetői is,akik mellesleg nem ebből van képzettsègük, pont ők mondják ezt inkább, meg azok az “emberek” irányítják/pusholják a pénzt bele végén szép haszonnal..nem tudnak összezavarni akkor ha belátod te magad hogy hogy éreznéd magad jobban. Én nem beoltva, semmi problémám nincs tavaly március ota, bár az előtt is 5 éve nem volt semmiféle megfázás/nátha/influenza stb..figyelek magamra, nekem biztonságosabb nem beoltva. Más emberek ha tartanak ettől az egésztől oltassák be nyugodtan magukat, de az után ne FÉLJENEK! Mert az nagyobb betegségeket tud előidézni. Erről csak Ennyit. Vélemény nyilvánítás volt, aki bele köt ebbe az írába, az nagyon a külvilàggal van elfogalva s nem magával. Ő jól vigyázzon a későbbiekben, hajlamos bevonzani a 💩✌🏻

  • Sándor Farkas

   Sándor Farkas

   4 hónapja

   Tulajdonképpen elmondtál mindent röviden ami a lényeg!

 38. gocsa

  gocsa

  4 hónapja

  Na jó, de ő nem kopasz, nem tetovált, és szép nagy szakállkája sincs! És azt se mondja, hogy Müller Cecíliának dublőrje/klónja van... Viccet félretéve, nagyon jó, közérthető tájékoztatás, köszönjük :)

 39. Szent Endre

  Szent Endre

  4 hónapja

  Nagyon informatív! A csatornátok rendkívül progresszív véleményem szerint!

 40. Akos Hocz

  Akos Hocz

  4 hónapja

  Csak egy dislike mehet?!

 41. Kemboy

  Kemboy

  4 hónapja

  Tessék akkor beadatni virológus bá. Majd ha többszöri oltás után évek múlva még élni fog és semmi baja nem lesz, akkor én is beadatom.

  • lorekeeper666

   lorekeeper666

   4 hónapja

   @Anita Király A virológus nem orvos, hanem kutató...

  • Anita Király

   Anita Király

   4 hónapja

   Mivel orvos, gondolom már beadatta.

 42. Csobán Endre Piller

  Csobán Endre Piller

  4 hónapja

  Nagyon szimpatikus a Rusvai Miklós, számomra teljesen hiteles, érthető, meggyőző, informatív, megnyugtató. Köszönöm a videót! :)

  • Ivanyi Attila

   Ivanyi Attila

   4 hónapja

   Jó marketing dumája van az biztos.

 43. Nikolett Fekete

  Nikolett Fekete

  4 hónapja

  Remek videó, köszönjük :) ajánlható a sok IQ huszárnak.

 44. Marcsi

  Marcsi

  4 hónapja

  Korrekt videó. Köszönjük!

 45. 113

  113

  4 hónapja

  Úr

 46. Barnabás Kiss

  Barnabás Kiss

  4 hónapja

  Mivan akkor ha a vakcina beadása után a véddetség kialakulása alatt kapom el a vírust?

  • Bazsi

   Bazsi

   2 hónapja

   Bence komám így járt! Beadatta az Astra Zenecát aztán rá pár napra kovidos lett de enyhe tünetei vannak, pici hőemelkedés csak meg torokfájás.

  • Barnabás Kiss

   Barnabás Kiss

   4 hónapja

   @Soma Komár és a teljes védettség kb 1 hónap mire kialakul.

  • Barnabás Kiss

   Barnabás Kiss

   4 hónapja

   @Soma Komár de az is lehetséges hogy ha az oltás utàn kapod pl egy héttel akkor sokkal rosszabul leszel mintha a oltás nélkül kapnád el.

  • Soma Komár

   Soma Komár

   4 hónapja

   @Barnabás Kiss én abból indulok ki, hogy egy oltás nem véd ezekből. ha elkapod az első oltás után pár nappal, akkor elkaptad.. (az más kérdés, hogy beteg leszel-e). De ahogy mondta az úr a videóban, ha védett vagy is elkapod, csak nem érzed és kevésbé terjeszted.

  • Barnabás Kiss

   Barnabás Kiss

   4 hónapja

   @Soma Komár nem feltétlen

 47. Balla zoltán

  Balla zoltán

  4 hónapja

  Köszönöm a videót. Végre normális tájékoztatás.

 48. Dániel Szabó

  Dániel Szabó

  4 hónapja

  Lol, a Fidesz propagandatervet megcafolo tenyek vannak a videoban, es meg nem lotte le a nagyfonok 😂 (marmint a videot)

 49. P e t i ._.

  P e t i ._.

  4 hónapja

  Az hangzott el a videóban, hogy legalább az emberiség 70%-ának át kell esni-e vagy a víruson, vagy az oltáson és ezzel eltűnik a vírus, mert többször nem lehet elkapni. Következő kérdésre a válasz pedig úgy hangzott, hogy nemtudni egyenlőre meddig véd a védőoltás. Tehát, ha hirtelen most beoltanák az emberiség 70%-át, akkor sem biztos, hogy elfog tűnni teljesen a virus, mivel nemtudni a védelem idejét.

  • Krisztián Tóth

   Krisztián Tóth

   Hónapja

   A vakcina ha nem is örökre, de legalább hónapokra adhat védelmet. Na most ha az emberek 70%-a be lenne oltva (a maradék pedig otthon ülne, hogy ne kapja el), akkor pár hét alatt elvileg el kell tűnnie.

  • vonPeter

   vonPeter

   4 hónapja

   Nem az a baj, hogy velünk marad a vírus (van amúgy ezen kívül még három másik koronavírus ami már régóta itt van velünk és sima kis taknyosságot okoz, semmi többet), hanem az, hogy a szervezetünk nem tud mit kezdeni ezzel az új betolakodóval, sosem találkoztak még. A vakcina fő védelme az antitest védelem, erős első vonal, ami élből lepattintja a vírust, ez az ami pár hónap vagy legfeljebb 1-2 év leforgása alatt kiürül a szervezetből, de a sejtszintű védelem (limfocita) a memória hatással megmarad évtizedes távlatban is, ekkor lehet meg is betegszel tőle, de már a szervezet időben tud kapcsolni és legyűrni csekély tünetek mellett. Aki súlyosan megbetegszik annak a szervezete jellemzően nem tud időben beavatkozni és a vírus nagyon elszaporodik és a következő baj aztán az immunrendszer túlreakciója lesz. Ezt tudja a vakcina kivédeni.

  • Ádám Kun

   Ádám Kun

   4 hónapja

   Ha hirtelen immunissá válna rá 70%, akkor akár el is tűnhet. A félő az, hogy ha nem ad védettséget az oltás vagy az átesés ilyen pár éves időtartamra, akkor mire elér az oltás a világ kevéssé gazdag részeire, addigra pont csökken az immunitás a már beoltott részén és visszatérhet a járvány. Bár addigra már lesz oltás és ahogy fentebb írta Nikolett, enyhébb lesz a lefolyás.

  • Nikolett Hodovan

   Nikolett Hodovan

   4 hónapja

   Maga a vírus nem fog eltűnni - viszont ha újra elkapja valaki, akkor a lefolyás sokkal enyhébb lesz az immunitásnak köszönhetően (az immunitás szerezhető oltással is) Ha gondolod, tudok linkelni egy szintén jó, tudományos de laikusok számára is érthető videót németül (a MaiLab nevű csatornán található)

 50. Pew Pew

  Pew Pew

  4 hónapja

  Szegény virológus...:) Még abban az időben élt, amiben voltak emberek. Szép a tankönyvi tananyag, de ugyanugy nem fogom beoltatni magam, mert fölösleges, erőltetett, és valamiért meg KELL kapjuk. Nyomjátok birkák négyesével:D Én tulelem az 1 hét megfázásos szánalomvírust.

  • Krisztián Tóth

   Krisztián Tóth

   Hónapja

   @Pew Pew nem erőltetett, és nem KELL beoltatni magad, ökörség ez a része a kommentednek. Mondják, hogy regisztrálj, mert minden egyes emberrel közelebb kerülünk a régi életünkhöz, de nem köteleznek rá.

  • W96H

   W96H

   4 hónapja

   @Pew Pew Ja értem. :DDD Így már világos primitív gyermekem.

  • Pew Pew

   Pew Pew

   4 hónapja

   @W96H Hát a te ismerőseid nekem még a kutyám macskáit se érik xDDDDDD

  • W96H

   W96H

   4 hónapja

   @Pew Pew Az "ismerősi körben" történt az mióta szóbeszéd szerinted? Mert így kezdtem a kommentemet. Nem azt hogy a szomszédom mondta hogy neki a dédnagyanyjának az unokatestvérének a valakije elkapta. Érted egyáltalán amit olvasol te szerencsétlen?

  • Pew Pew

   Pew Pew

   4 hónapja

   @W96H Ok! Köszi a szokásos ismerősöm hörcsögének a macskájának a gyerekének a rémsztoriját:D Meggyőző volt így 96 hun lówfhas előadásában :DDD

 51. Nagy Gyuri

  Nagy Gyuri

  4 hónapja

  Szlovákiában meghalt egy 71 éves férfi oltás miatt...

  • szeriman13

   szeriman13

   4 hónapja

   egy 79 eves halt meg nem 71, es nem az oltas mellekhatasa miatt. www.noviny.sk/slovensko/583617-po-ockovani-proti-covidu-19-zomrel-na-slovensku-jeden-pacient-mal-viacere-chronicke-ochorenia

  • Dávid Bernhardt

   Dávid Bernhardt

   4 hónapja

   @Nikolett Komáromi Orvos volt, én úgy emlékszem. Mindegy. Érdekes belegondolni, hogy hányan halnak meg naponta arányaiban normál esetben annyi főre, mint ahányan egy nap megkapják az oltást. Ha ez megvolt, utána nem fog épeszű ember pánikolni amiatt, mert meghal valaki x napon belül az oltás megkapása után.

  • Matyi Sipőcz

   Matyi Sipőcz

   4 hónapja

   Van orvos által kiadott link vagy bármilyen prezentáció aki nem csak egy állatorvos?? 🤔🤔🤔 Nagyon sok okos elhisz minden állhirt

  • Nikolett Komáromi

   Nikolett Komáromi

   4 hónapja

   Ugyanez a hír terjedt el egy portugál nővérről vagy ápolóról, nem emlékszem pontosan, mert az oltás után kettő nappal meghalt. A boncolás során később kiderült, hogy a halálának semmi köze nem volt a vakcinához.

  • Dávid Bernhardt

   Dávid Bernhardt

   4 hónapja

   Továbbra sincs semmilyen ezt bizonyító dolog.

 52. Norbert Bánfalvi

  Norbert Bánfalvi

  4 hónapja

  Csak mondom azoknak akik vitatkoznának erről a témáról vele, hogy DSc tudományos fokozata van, ha jól tudom a legmagasabb. Talán egy kicsit jobban tudja, mint a fodrászod pl.

  • jakab imre

   jakab imre

   Hónapja

   @Wex akkor 60 - 70% paranoias ? :))

  • Ironik

   Ironik

   Hónapja

   Úgy is azt mondja amit mondani kell

  • A1 B3

   A1 B3

   3 hónapja

   Sem a te, sem a virológus véleményét nem akarom megsérteni, de mind lehet valakinek DSc tudományos fokozata. Egyes helyzetekben nem az a fokozat dönt🙂.

  • Mister Mottul

   Mister Mottul

   4 hónapja

   @Péter Jenei talan ismered szemelyesen? Honnan tudod hogy mi zajlik a szinfalak mogott? Penzert sok mindent megtesznek az emberek:)

  • Péter Jenei

   Péter Jenei

   4 hónapja

   @Mister Mottul o nem muller cecilia o egy fuggetlen ember

 53. Katzenfisch

  Katzenfisch

  4 hónapja

  vírustagadók 3, 2, 1....

 54. TaylorBeatz

  TaylorBeatz

  4 hónapja

  Hasznos videó, osztottam! :)

 55. lorekeeper666

  lorekeeper666

  4 hónapja

  Igen, felgyorsult a gyártás, csak az a bibi, hogy egyrészt az időt nem tudod felgyorsítani, tehát a hosszabb távú mellékhatásokról semmi infó nincs, másrészt az autóiparban mind a mai napig előfordul, hogy visszahívnak bizonyos típusokat, mert akár életveszélyes is lehet tervezési/gyártási hiba miatt, szóval elég rossz példa volt a részéről. Nem mellesleg csak az utóbbi néhány napban nem egy savanyúságot vagy sajtot hívott vissza az adott áruházlánc, mert üvegdarabok lehetnek bennük. Pedig azok előállítása kb semmi egy vakcinához/gyógyszerhez képest. Ennyit a hyper-modern megbízható gyártásról...

  • lorekeeper666

   lorekeeper666

   Hónapja

   @Krisztián Tóth Fuss neki újra, hátha sikerül értelmezned, miről is szólt a fenti néhány komment...

  • lorekeeper666

   lorekeeper666

   4 hónapja

   @Ádám Kun Ha ez igaz lenne, akkor pl a "nagyvezér" nem válogatna a vakcinák közül, hanem azzal oltatná be magát, amelyik éppen jut neki...

  • Ádám Kun

   Ádám Kun

   4 hónapja

   A nagyon fontos kérdés, amire válaszolt a professzor úr, az a miért nem gyógyszert fejlesztünk és miért oltást. A gyógyszereknek lehet ilyen hosszátávú mellékhatása, mert valami idegen nayagot viszünk be, amiről persze sok minden tudunk, de nehéz megmondani, hogy mi lesz, ha mondjuk évente kell valakinek beszednie. Ellenben az oltás természetes folyamatot vált ki, utána mindent a szervezet végez. Az oltásban levő anyagok pedig nagyon gyorsan lebomlanak (ez különösen igaz az mRNS oltásokra).

  • Stella Szemler

   Stella Szemler

   4 hónapja

   Már várom mikor hívnak vissza vakcinákat, hogy bocs, erre nem számítottunk, sztornó:D De igazából szerintem úgy vannak vele, hogy járulékos veszteségek azok akik belehaltak, bele fognak halni vagy súlyos szövődményeik lesznek...de nyilván ne legyen így. (Bár azt tudjuk, hogy rengeteg történelmi esemény volt már a múltban, amit próbáltak eltitkolni, majd amikor lebuktak, akkor annyit mondtak, hogy "járulékos veszteség")

 56. Tamás Ramasz

  Tamás Ramasz

  4 hónapja

  Ne már, komolyan? Ez a szenilis vén trotty pár napja még azt sem tudta, hogy 2 vagy 3 adagot kell-e beadni az embereknek a kínai vakcinából! Ilyen "professzor" úr szavára adjunk? Lol

 57. Wex

  Wex

  4 hónapja

  Na, megérkeztünk.. itt is indul a propaganda

 58. Arpad Nyilas

  Arpad Nyilas

  4 hónapja

  Király videó lett. Elhangzott egy olyan kérés, hogy ha látunk linket akkor annak szívesen utánna jár. newsnow.tasr.sk/featured/first-person-dies-in-slovakia-following-vaccination-against-covid-19/ (ez aránylag hiteles forrásnak tűnik) Márcsak azért is mert nem pánik keltő és nem elsődleges ok ként jelöli meg az oltást. Aminek még örültem volna, ha arra a kérdésre hogy hogy tudtak fél év alatt oltást fejleszteni ott kitér arra is, hogy hogy tudták tesztelni fél év alatt a hosszútávú hatásokat. Ezek főleg a 3. generációs vakcinák esetében zavarnak, ami kapcsán bennem felmerül a kérdés, ha új technológia akkor honnét tudjuk hogy hogy kell tesztelni. Én személy szerint csak a 3. gen vakcinákkal szemben vagyok bizonytalan. Ezeket mennyire használják rég óta esetleg van olyan forgalomban lévő széles körben használt vakcina ami ezeken a technológiákon alapszik. Mármint az AstraZentanal értem olyan mint a malária oltás csak más benne a fehérje. Esetleg a 3.gen oltások esetén van hasonlóan bevált példa?

  • alxreiu user

   alxreiu user

   4 hónapja

   jókat írsz, de ez pont nem igaz. Adatokat lehet gyűjteni valaminek a hiányáról is és ez különösen igaz a mellékhatásokra. Kontrollcsoporttal lehet vizsgálni a hatásokat és mellékhatásokat, ami rövid távú hatásoknál meg is történt. A felhasznált technológia jellegéből és a korábban azonos technológiával készített kísérleti szerek vizsgálataiból adódóan nem valószínűsítenek hosszútávú mellékhatást, de ez nem ugyanaz, mintha lennének róla konkrét, mért adatok.

  • Arpad Nyilas

   Arpad Nyilas

   4 hónapja

   @Ádám Kun Köszönöm a precíz választ.

  • Ádám Kun

   Ádám Kun

   4 hónapja

   Tudtommal nincs emberre 3. generációs oltás, ez az első. Igazából sokkal biztonságosabbnak tartják a kutatók, mint az első vagy akár a második generációs oltásokat. Az elölt vírusnál elvileg fennáll a lehetősége, hogy nem sikerült jól elölni. A második generációsnál probléma lehet, hogy esetleg már találkoztunk az adott adenovírussal és így kevésbé lesz hatékony (ezért van az AstraZeneca-ban csimpánz vírus). Az mRNS oltás csak a tüskefehérje genetikai állományát viszi be a szervezetbe, arra alakul ki az immunválasz. Maga az mRNS viszont gyorsan bomlik, így hosszú távú hatása nem gondolják, hogy lehet (egy kutató igazából nem mondhatja, hogy valami nincs, mert valaminek a nem létét szinte lehetetlen bizonyítani).

  • Ádám Kun

   Ádám Kun

   4 hónapja

   az oldal egészen pontosan ezt írja: "It was a 79-year-old man who suffered from several chronic diseases, which were identified by autopsy as the main cause of his death. However, moderate side effects of the vaccination - fever and weakness - contributed to the overall deterioration of this patient’s health condition, said Jurkemikova, adding that similar cases have appeared in several European countries." 79 éves férfi, aki több krónikus betegségben szenvedett. A boncolás megállapította, hogy a meglevő betegségeibe halt bele, de elképzelhető, hogy az oltást következtében fellépő gyengeség és rosszullét hozzájárult az állapota súlyosbodásához. Ilyesmit láttam már szaklapokban is leírva. A lényeg, hogy nem az oltásba halt bele.

  • Arpad Nyilas

   Arpad Nyilas

   4 hónapja

   ​@Peter Kenyérfüggő Mivel nem ismerem az orvos tudományi oldalakat éppen ezért kérdezem a virológus urat. Sajnos ma a hiteles szó jelentése jó kérdés, talán nem a legjobb szó, talán az lenne a jó kifejezés hogy nem fake news. Számomra a vibes ezen rovata viszont valóban hiteles, ezért érdekelne a virológus úr véleménye. És mivel a 3. gen vakcinák infói szintén csak szakmai nyelvezettel érhetőek el, és mindenki mindent ír mond róluk, de főként azt látom, hogy a main stream média azzal akarja igazolni az alkalmazhatóságát hogy évtizedek óta használunk védő oltásokat, de ez szerintem inreleváns hisz ez tök új technológia. Ennek ellenére a Virológus úr egyértelműen biztonságosnak tartja, gondolom ő ennél szakmailag megalapozottabb okok miatt, ezért örültem volna ha kitér ezekre a dolgokra részletesebben és ezzel kapcsolatban is létrejött volna egy hiteles magyar köznyelvű tartalom.

 59. Zoltán Kiss

  Zoltán Kiss

  4 hónapja

  Király videó, hasznos, köszönjük a tisztességes, részletes és korrekt tájékoztatást. Végre egy normális összefoglalás!

  • Vicus Sára

   Vicus Sára

   2 hónapja

   Azt szeretnem kerdezni,hogy jód érzékeny vagyok,akkor melyik vakcinat kaphatom meg?-ugy hallottam hogy a kinait nem.En a szputnyikot szetetnem megkapni,ez lehet e jod erzekenysegnel?

 60. Olivér

  Olivér

  4 hónapja

  Te beadatnád magad? Én az orosz vakcinával biztos hogy nem.

  • Ádám Kovács

   Ádám Kovács

   4 hónapja

   Én egyikkel se fogom.

  • Sándor Farkas

   Sándor Farkas

   4 hónapja

   @Dávid Reisinger Érdekek...

  • Dávid Reisinger

   Dávid Reisinger

   4 hónapja

   @Sándor Farkas A már bizonyított gyógyszergyártók a szakmai kihívást látták ebben és megcsinálták kulturáltan. Az oroszok és a kínaiak meg a presztízst, a hatalmat, a politikát. Ha valami izom szaggal jön létre, az nem szül jót, szerintem és ezt jól mutatja a vakcinájuk hatékonysága is. (Egyébként baromi érdekes, hogy a kormány szemében most a Sputnik V vagy Paks vagy bármi hasonló nem tud az ,,ELVTÁRSAK” produktuma lenni. Ez most tök oké. Miért!?!?)

  • Sándor Farkas

   Sándor Farkas

   4 hónapja

   @Dávid Reisinger Így van, röhej egyébként, hogy ebből is politikai téma van, pedig ezen az orvosoknak kéne vitatkozni nem a politikusoknak..

  • Dávid Reisinger

   Dávid Reisinger

   4 hónapja

   @Sándor Farkas A Szijjártó az emberek szájába adta ezt az érvet és most sokan használják. Ha TÉNYLEG nem csinálna a vakcinából politikai kérdést (Mandiner címlap), akkor az orosz nem is lenne annyira jó.

 61. Márk Andorka

  Márk Andorka

  4 hónapja

  22:05 Ez relatív, hogy mi számít megbízhatónak... Azért, mert honnan tudod, hogy a kormány az igazat mondja?! Nem lehet, hogy csak olyanokat mond, ami neki jó? Ha belegondolsz, az ember mit meg nem tesz egy nagyobb összegért... Tudom, most ezt lehet "összeesküvés" elméletnek nevezni, de mindegy. 😑 Én nem tudok semmit pontosan, nem foglalok semelyik feltevés mellett álláspontot, mivel mindegyikben benne van a maga igazsága. Csak azért érdemes belegondolni a dolgokba reálisan is! Milyen érdekes, hogy régebben hogy mondták az influenza járványokat, most arról se nagyon hallani...🤔

  • Komonyi Orbán Balázs

   Komonyi Orbán Balázs

   4 hónapja

   @Nánási Zoltán Ez nagy probléma minden oldalon, hogy aki máshogy gondolja egyből megvezetett birka, még ha az is akkor sem az vezet a probléma megoldására, hogy lebirkázzuk a másikat.

  • Nánási Zoltán

   Nánási Zoltán

   4 hónapja

   @Komonyi Orbán Balázs Ne vedd magadra! Sándor ilyen. Nemem is beszólt. Aki nem az ő elveit vallja, az csak idióta lehet az ő értékrenje szerint.

  • Sándor Farkas

   Sándor Farkas

   4 hónapja

   @Márk Andorka Magam sem tudtam volna jobban megfogalmazni a dolog lényegét mint amit leírtál! Nagyon örülök, hogy fiatalabb korod ellenére is ilyen jól látod a dolgokat, több ilyen ember kellene ebbe a világba, én sem vagyok olyan idős, a kommentet 36 éves fejjel írom, de ami a világban történik és, hogy mennyi ember van aki nem is gyanakszik kicsit sem hanem elfogad mindent amit elé tesznek az megrémít!

  • Márk Andorka

   Márk Andorka

   4 hónapja

   @Sándor Farkas Én is mindig megörülök, amikor összedob a sors olyan emberekkel, akik értelmesek és átlátnak a szitán! 😃 És az a poén az egészben, hogy viszonylag fiatalon jobb rálátásom van, mint az idősebbek többségének. (Tisztelet a kivételnek) Most lehet nagyképűnek tűnök, de ez az igazság. És pontosan ezt a birkaságot használják ki a felettünk állóak! Annyira megvezetik a népet, hogy az a kisebbség, aki máshogy látja a dolgokat, el vannak nyomva, de úgy, hogy inkább már nem mer megszólalni, csak nehogy baj érje. Szomorú. ☹️ De én nem azok közé tartozom, aki nem meri kimondani a véleményét! 👊🏻 Ha jól tudom demokrácia van... na jó ez már politika...

  • Komonyi Orbán Balázs

   Komonyi Orbán Balázs

   4 hónapja

   @Márk Andorka Hát oké, hogy örülnöm kéne neki, de ez még mindig a vitakultúra halála. Amikor kurvaanyázás van akkor az már rég nem vita.

 62. Adrienn Vas

  Adrienn Vas

  4 hónapja

  En ugy tudom h a hpv virus elleni oltasba rengeteg lany meghalt. Nem pont az oltasba, hanem a szornyu mellekhatasokban, fajdalmakban, es ha nem meghalt, akkor pedig egyutt elt a sok kovetkezmennyel. Nem igazan nyugodtam meg valahogy. 😔

  • Ádám Kun

   Ádám Kun

   4 hónapja

   Valamelyik skandináv országban volt egy ilyen dokemntumfilm, ami ezt állította. A hatóságok / orvosok nem tudták alátámasztani, hogy bármi is igaz lenne abból, amit állítanak. Értsd, a "Hétköznapi vámpírok" egy nagyon jó dokumentumfilm és a tudomány jelen állása szerint több vámpír lehet, mint ahányan meghaltak HPV oltásban.

  • Nikolett Hodovan

   Nikolett Hodovan

   4 hónapja

   "9vHPV vaccine is expected to prevent up to 90% of cervical and 96% of anal cancers. Of an estimated 1,544 HPV-associated cancers in 2012, 1,242 would have been preventable by the 4vHPV vaccine and an additional 187 anogenital cancers by the 9vHPV vaccine." www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC6194907/ Bár itt Ausztráliáról van szó, de szerintem azért nagyobb hír, h mennyi rákos megbetegedést tud megelőzni a HPV elleni oltás, mint hogy valakitől hallottam, aki a szomszéd vejének unokatestvérének feleségének bátyjának szomszédjától hallotta, aki szintén valakitől hallotta

  • Dy Treb

   Dy Treb

   4 hónapja

   @Szabó Dénes hát de autizmus és chip veszélye áll fent😂

  • Szabó Dénes

   Szabó Dénes

   4 hónapja

   Esetleg linket kérhetek ahol ezt olvastad?

 63. V O

  V O

  4 hónapja

  Nem kaptam a kérdésemre választ így örülnék egy második résznek, hogy mi van a gyermeket tervezőkkel vagy a már várandós anyákkal.

  • Dávid Bernhardt

   Dávid Bernhardt

   4 hónapja

   @Ádám Kun Már folynak a klinikai tesztelések terhesekkel, gyerekekkel is, úgy hallottam. Meg a fertőzőképesség vizsgálata is. Nem kell sokat várni a kész tanulmányokra, és az engedélyeztetés is gyors lehet.

  • Ádám Kun

   Ádám Kun

   4 hónapja

   Ahogy fentebb is írták többen, egyszerűen nincs elég adat még, hogy biztonsággal kijelentsék, hogy teljesen ártalmatlan. Nem gondolják, hogy baj lenne, de ugye nem kockáztatunk. Amúgy Amerikában már vannak esetek (15k+), akik vgy terhesen kapták meg, vagy oltást követően teherbe estek. Próbálják őket utánkövetni. Ugye 9 hónapot várni kell. Szóval lesz erről adat, csak hát lassabban a biológiai folyamatok lassúsága okán.

  • Viktória Hölgye

   Viktória Hölgye

   4 hónapja

   így van, én is ezt a kérdést vártam

  • Nánási Zoltán

   Nánási Zoltán

   4 hónapja

   Én úgy hallottam, hogy a babát tervezők oltás után két hónapig ne próbálkozzanak a babavállalással.

  • Dávid Bernhardt

   Dávid Bernhardt

   4 hónapja

   @Bálint Rizsányi Ugyanez igaz a gyerekekre is, 16 év fölött adható csak jelenleg. Már tesztelik 12-16 év közöttieken is, hónapok kérdése, és elvileg ők is megkaphatnák.

 64. ׂ

  ׂ

  4 hónapja

  Oltás előtt: 👦🏻 Oltás után: 🧟‍♂️

 65. DJ BOJLERSZAGGATÓ

  DJ BOJLERSZAGGATÓ

  4 hónapja

  Rendkívül hasznos videó a terjengő hülyedelem ellen!

  • Ádám Kun

   Ádám Kun

   4 hónapja

   @OTY YTO A VAERS egy mellékhatásfigyelő adatbázis, ahova bárki bejelentheti, hogy mit érzett. Az, hogy kaptam egy oltást és utána történt velem valami a következő héten az nem jelenti, hogy a kettő között összefüggés van. A hatóságok és persze a gyógyszergyártók folyamatosan figyelik az ilyen jelentéseket, mert esetleg utalhatnak ritka mellékhatásra. A halálesetek persze a legfontosabb. Minden ilyet azonnal ki is vizsgálnak, hogy lehet-e köze az oltáshoz. Eddig minden esetben azt találták, hogy a halál nem köthető az oltáshoz.

  • Sándor Farkas

   Sándor Farkas

   4 hónapja

   @Balla zoltán Menj állj sorba az orosz vagy a kínai szarért!

  • tzolee21

   tzolee21

   4 hónapja

   @OTY YTO Na azok kb. azon a szinten állnak, mint itthon a Pócs, Lenkei félék.

  • Balla zoltán

   Balla zoltán

   4 hónapja

   @OTY YTO hülyeségre nincs vakcina

  • Stella Szemler

   Stella Szemler

   4 hónapja

   @Dy Treb Öhmm nem tudom miért vagytok ezen ennyire kilazulva. Ugye tudjátok, hogy már "régóta" élnek úgy emberek, hogy be chipeltették magukat? Ha nem hiszed, nézd ezt: hueye.info/home/vide/p4eMhrdxnJuL2ps.html Elon Musk pedig ha jól tudom tavaly jött ki az agyba ültethető chip ötletével, ha nem hiszed, nézd ezt, ő maga beszél erről: hueye.info/home/vide/gaOOYpygtnJnv9I.html Szerintem ezt ti toljátok túl, hogy a vírustagadók mindig azt mondogatják, hogy be leszünk chipeztetve...hát persze, hogy be, ez a jövő. Már most is nagyon sokan be vannak, nézzetek utána. A covidos chip pedig nem arra szolgálna, hogy jajj majd robotok leszünk és úgy irányítanak, ahogy akarnak:D Ezt már tényleg ti toljátok túl. A corona chip szerintem azért lesz, azért fogják csinálni, mert így könnyebben követhető lesz, hogy ki kapta meg az oltást és ki nem. Kinek kell ma már kártya? Lehet venni majd a fekete piacon, mint minden mást, ellenben egy chippel. (jó, mondjuk azt is, de azért na érted) És igen, Bill Gates Indiában már évek óta tesztelte ezeket az embereken (nézz utána). Egyébként lehet félreérthető voltam..a covidos chipeztetés alatt nem szó szerint úgy értjük, hogy az injekción keresztül belénk fecskendezik a chipet...vicces lenne, aranyos gondolat, de ezt már tényleg ti túlozzátok el:)hanem a Bill Gates-es "tüskés" megoldást mondom, amikor a bőr alá teszik a tüskéket és onnan tudják majd egyszerűbben, hogy ki kapott oltást, szóval chill ti covid vakcina ellenes ellenesek:)

 66. Gergely Horváth

  Gergely Horváth

  4 hónapja

  Engem az bosszant nagyon hogy az oltási terv alapján 18 éven aluliak nem kapnak vakcinát egyenlőre... De gondolom a korlátozás vonatkozni fog ránk is. Tehát a 18 alattiak mozgása nem azért lessz korlátozva mert nem kérünk hanem mert nem kaphatunk???

  • Balla zoltán

   Balla zoltán

   4 hónapja

   lesz...

  • I F

   I F

   4 hónapja

   Volt ilyen kérdés is, csak nem tették bele... 18 éven aluliak, gyermeket tervező párok, allergiások, valamilyen alapbetegséggel küzdők, akik nem vehetik fel, és ha kell ezer helyre az oltási könyvecske, velük mi lesz? Mondjuk ez sokakat érdeklő kérdés lett volna...

 67. Levente Tóth

  Levente Tóth

  4 hónapja

  Fizetett hírdetésünket hallották! ... Megy itt is a népírtásra a bíztatás...

  • Gergely

   Gergely

   4 hónapja

   @V Ava ha valaki tüdőgyulladás gyanújával elindul a kórházba, de közben az odavezető úton elüti egy autó, és neadja isten meghal, szerinted mit fognak beírni oknak ? Valószínűleg nem a tüdőgyulladást...

  • Apponyi Albert

   Apponyi Albert

   4 hónapja

   Az "irtás" szót nem sikerült leírni

  • Dávid Bernhardt

   Dávid Bernhardt

   4 hónapja

   @V Ava Utóirat: nem biztos, hogy hazudsz, valószínûbb, hogy csak a laikus beszél belõled, aki nem ért a dolgokhoz, de azért felülbírálja az orvosokat.

  • Dávid Bernhardt

   Dávid Bernhardt

   4 hónapja

   @V Ava Nézd, én munkámból kifolyólag tudom, hogy hazudsz a halálokkal kapcsolatban. Eddig egyetlen ilyen bizonyított eset sem történt, minden médiában felfuttatottat megcáfolták. Errõl ennyit. Egy-két adminisztratív hiba miatt olyan tenyleg elofordult, hogy nem tesztelet ember kerult a statisztikaba pozitívként, de olyankor mindig egy pozitívra tesztelt helyett, tehat a szamokon nem valtoztatott. Ennyi. Mindegy is, sajnos nem nagyon lehet mit tenni ellenetek, így szabadon terjeszthetitek a hülyeségeiteket. De legalább idegeskedni is felesleges...

  • V Ava

   V Ava

   4 hónapja

   @Dávid Bernhardt Helló neked is! Először is, nem hazudok, ez így volt, az orvosok covidot írtak az elhalálozás okának, pedig mint írtam, nem amiatt kerültek be az áldozatok a kórházba. Erről ennyit. Lehet felétek becsületesek az orvosok, sok más helyen sajnos megeshet, hogy nem. A tesztek meg pozitívak lettek tesztelésen meg nem jelent embereknél, és pont. Nincs ezen mit szépíteni. Megnéztem a videót (utána írtam a hozzászólásom), és nem kaptam választ a kérdéseimre, sőt, vártam, hogy az én kérdésem is esetleg bekerül a műsorba, sajnos, elmaradt. Ellenben sok egymáshoz hasonló bekerült. Ne aggódj, én is kivagyok az álhírterjesztőktől, akik próbálják becsületesen azt állítani, hogy a napi tesztelt pozitív számok megbízhatóak, valamint, hogy csak azoknál írja a zárójelentésen, hogy covid miatt halnak meg, akik nem is amiatt haltak meg...stb. Mindegy. Nem én vagyok a legnagyobb ellenség, csak azt tudom tenni még ezek a korlátozó-és ferdítéshalmok tükrében is, hogy kivárok és bízok a legjobbakban.

 68. Kata Kovács

  Kata Kovács

  4 hónapja

  ez kamu...

  • Szabolcs Szakmáry

   Szabolcs Szakmáry

   4 hónapja

   @Tibor Biri Teljesen igazad van, hogy a kormány intézkedéseinek a nagy többsége finom szólva is vitatható, én sem ezekre gondoltam. Azt nem tudom akkor, hogy Te kire értetted a kétharmados kommentet.

  • Tibor Biri

   Tibor Biri

   4 hónapja

   @Szabolcs Szakmáry abszolút nem hiszek én semmit, de egy ilyen színvonalú kommentet olvasva csak arra tudok gondolni, hogy normális ember nem lehet, mint ahogyan az sem volt az aki jelenlegi vezetőinkre szavazott. Most teszik tönre a szemünk előtt az országot, értelmetlen döntések sorozatával. A vakcina nem kérdés, be kell adatni, mint ahogyan gyerekkorunkban is vannak kötelező oltások, ez a dolog sajnos velünk marad már, nem hiszem, hogy valaha is teljesen el fog tűnni. Ez a videó pedig úgy gondolom egy teljesen korrekt tájékoztatás.

  • Szabolcs Szakmáry

   Szabolcs Szakmáry

   4 hónapja

   @Tibor Biri Nem tudom, hogy miért hiszi azt bárki is, hogy aki egyetért a korlátozásokkal vagy a vakcinával, az a kormánypárttal szimpatizál. A koronavírus nem politikai kérdés (lásd. az ellenzék is szorgalmazta a korlátozásokat és az oltás beadását).

  • Tibor Biri

   Tibor Biri

   4 hónapja

   ide is kommentelt a kétharmad... BRAVÓ!

  • Szabó Dénes

   Szabó Dénes

   4 hónapja

   Okos...😂😂😂 Esetleg ész érvekkel ki tudnád fejteni kérlek a nézőpontodat legalább fele olyan érthetően mint ahogy a vidóban az úr tette? "Mert az, hogy a Facebookon olvastam, 100% megbizható forrásból az "eskümegbízhatóhír.com" weboldalon az nekem nem túl hiteles...

Következő