Gyakori Kérdések a Használt autókról - Becsületesnepper válaszol | VIBES

Tele vagy kérdésekkel, amikre nem egyértelmű, összezavaró válaszokat találsz?
A Gyakori kérdések sorozatunkban összegyűjtjük egy adott témával kapcsolatban az interneten leggyakrabban feltett kérdéseket. Nem csak összegyűjtjük őket, hanem meg is válaszoljuk azokat a témában jártas szakértő segítségével.

Ebben a részben a használt autókkal kapcsolatos kérdéseket Kroneraff István, azaz Becsületesnepper válaszolja meg.

Ha van olyan téma, amiről szeretnél többet tudni, írd meg nekünk kommentben a témajavaslatodat!

Ha tetszett a videó és nem szeretnél lemaradni a sorozat többi részéről, akkor iratkozz fel:
bit.do/vibes-subscribe

Becsületesnepper:
HUeye:
hueye.info/one/Gri.html...
Instagram:
becsuletesn...

Facebook: we.make.vibes
Instagram: vibes.channel

Gyártja: Gridstudio
thegridvisual

Megjegyzés 

 1. Balázs Kecskeméti

  Balázs Kecskeméti

  4 napja

  18 éves benzines toyotát érdemes még megvenni?

 2. Viktor László

  Viktor László

  28 napja

  Ezen kivul a hengerfej szakadt tomites is jo esellyel kiszurheto .... feher fust(nem goz) a kipuffogon illetve ha az egester es valamelyik hutojarat kozott szakadt, a kiegyenlitotartalyba visszabubborekol ......

 3. Viktor László

  Viktor László

  28 napja

  legtobbszor kiszurheto az olajfogyasztas... ha folyik sokszor nyakoncsipheto, ha eszi, kipuffogo, tok mindegy milyen szuro szarok vannak benne, a kipuffogo vegen olajsar lesz...

 4. Tamás Kocsis

  Tamás Kocsis

  2 hónapja

  Ez a fodrászos példa tetszett, ez kb. minden szakmára igaz. Ha nem értesz hozzá full bukó, hiába van vége láthatatlan tőke.

 5. STEINER JÓZSEF

  STEINER JÓZSEF

  2 hónapja

  Szia én Németországban élek ha erre jársz szeretettel vendégül látlak .

 6. Péter Romhányi

  Péter Romhányi

  4 hónapja

  "...nézd meg kitől veszel autót." A közelben van egy autókereskedés, ismerem őket már nagyon rég óta, megbízhatónak tartom őket. Megkerestem a tulajt, elmondtam, hogy milyen autót szeretnék, rámutatott egy kocsira. Nem egészen olyan volt mint amilyet "megálmodtam". (Nem tetszett a színe és a felszereltsége.) Kérdeztem: Mi a kocsi hátránya, erre mindent elmondott. Pár nap múlva visszamentem és megvettem a kocsit azzal pár karcolással. A kereskedő 10-20 %-kal kedvezőbben adta, mint ahogy az a típus azzal az évjárattal, a különböző hirdetési oldalakon látható. Nem akartam bejárni az országot és a kontinenst, ezt a kereskedőre hagytam. Neki megvannak a bejáratott csatonái. Lealkudta, idehozta, szervizelte, rendszámozta. Azóta is örülök, hogy azt a kocsit vettem meg. Egy használt autó nem a múzeum szőnyegén volt díszzsinórok mögött, hanem használták. A használt autónak van már előélete, ezért olcsóbb. Röviden: Ha nem értesz (nagyon) az autókhoz és jó emberismerő vagy, keress egy tisztességes kereskedőt. Pár mondat után lehet tudni milyen ember. Vannak olyanok akiknek lehet hinni és érdemes azt az autót megvenni amelyiket javasolják. Azonos típuson belül amelyik olcsóbb annak megvan az oka, amelyik drágább annak is.

 7. Etele Ur

  Etele Ur

  5 hónapja

  Használtautó kereskedésben mennyire érvényesíthetem a jogaimat az első 6 hónapban, ha baj van a kocsival kérdés utáni válaszban elhangzott, hogy 1 év szavatosság van jogszabály szerint. Ez az 1 év kijelentés helyesbítésre szorul. A kellékszavatossági igény elévüléséről a Polgári Törvénykönyvről szóló 2013.évi V.tv./Ptk/ rendelkezik. 6:163. § [A kellékszavatossági igény elévülése] (1) A jogosult kellékszavatossági igénye a teljesítés időpontjától számított egy év alatt évül el. (2) Fogyasztó és vállalkozás közötti szerződés esetén a fogyasztó kellékszavatossági igénye a teljesítés időpontjától számított két év alatt évül el. Ha a fogyasztó és a vállalkozás közötti szerződés tárgya használt dolog, a felek rövidebb elévülési időben is megállapodhatnak; egy évnél rövidebb elévülési határidő ebben az esetben sem köthető ki érvényesen. Alapesetben két év alatt évül el a jogosult kellékszavatosság igénye, ha egy magánszemély autókereskedéstől vesz használt autót. Ezzel fogyasztói szerződés jön létre kettejük között. Ha nincs külön megállapodás az eladó és a vevő között a rövidebb elévülési időről/de ez nem lehet kevesebb 1 évnél/ a szerződéskötéskor, akkor a szavatossági idő fogyasztó és vállalkozás közötti szerződés esetén használt autókra két év. Tehát a két év csak akkor csökkenthető, ha ebbe belemegy a vásárló.

 8. Péter Lukács

  Péter Lukács

  5 hónapja

  Hatalmas szovege van 🙏😅 ... es oriasi szakmai tudas all mogotte ... szeretnek en fele ennyit erteni a kocsikhoz ... 👌😅

 9. Andrija Jovanovic

  Andrija Jovanovic

  5 hónapja

  mit jelent az, hogy BMW premium selection? előre is köszönöm :)

  • REDbob

   REDbob

   Hónapja

   gugli a barátod

 10. Mr. Zig

  Mr. Zig

  5 hónapja

  Birom ezt a csávót valamiért nagyon.😄

 11. Szilard Szarvas

  Szilard Szarvas

  6 hónapja

  Nincs is autóm de mindig megnézem ha tartalmat látok BN-el. :D

 12. Jozsef Bigyi

  Jozsef Bigyi

  6 hónapja

  köszönöm kopasz 👍

 13. Tibor Kátay

  Tibor Kátay

  6 hónapja

  Jó volt. Köszi. Több ilyen videót.

 14. Péter László

  Péter László

  6 hónapja

  Hogy a Honda nem romlik el,azért ez ebben a formában nem teljesen igaz,én inkább azt mondanám,hogy a benzin üzemű Hondával van a legkevesebb probléma. A dízel Honda azért már okozott elég drága hibát. Aztán Elektromos szervokormány és stb. Toyota is tud problémás lenni. Ha nem volt normális gazdája,akkor ott is lesznek drága hibák,az hét szentség. Sok féle kocsit hordok haza én is kereskedőknek,ennek következtében láttam már furcsa hibákat a japán járgányoknál is. Viszont az is igaz,hogy azokkal van a legkevesebb gond.

 15. pándy

  pándy

  6 hónapja

  Saját történet Kinéztük az autót. Úgy indultunk (volna) neki,hogy el is hozzuk. De!! Van egy nagyon jó barátom aki szerintem a legjobb szerelők egyike. Szóltam neki,hogy jöjjön Ő is. Mert úgyis megmondja ha hülyeséget akarok csinálni és neki nem számít,hogy én “beleszeretek” egy autóba. Ott volt. Megmondta. Ott hagytuk. Férfi vagyok,autószerelő..de kellett egy pártatlan emberke aki meglátja azt is amit én nem fogok észrevenni mert nekem “tetszik”.

 16. Julius Marcus

  Julius Marcus

  6 hónapja

  Amikor el akartuk adni a családi autót ahogy meghírdettük kb negyed óra után jelentkeztek is, még aznap délután jött egy kisbusz, 7 More szált ki belőle😂 apám csak fogta a fejét hogy mivan xd Mint az űrmérnökök úgy elkezdték átnézni az autót😅 minden kis karcba, mindenbe belekötöttek és sz@rért h*hugyért akarták megvenni. A hirdetésben leírtuk hogy ennyi az ára alku nincs. De hát ezek értetlenek voltak. Faterom elkezdte mondani hogy mégis mit várnak egy 15éves autótól (átlagos jó állapotú ford mondeo) Elkezdik mondani hogy ez ennyit nemér, stb, nem tudjuk ugy sem eladni többert mint amit ő mond.. Itt már ment fel a hangnemük. Apám megunta és momdta nekik hogy nem adja el a kocsit ennyiért menjenek dolgukra.. Ez nem tettszett nekik és elkezdtek magyarázni hogy nemis tudom milyen messziről jöttek, fizessük ki a benzinjüket😂 ekkor kiborult a bili apámnál és elküldte a f@szba őket és ha ágaskodnak kihívja a rendőröket. Ekkor volt az amikor útnak áltak, de azert oda szoltak hogy vigyázzunk, nehogy égjen a kocsi.. És elhajtottak.. Az nap vegig ezeken nevettünk. 😅 Amikor legközelebb érdeklődtek mások az autó iránt apám megkérdezte hogy cigányok-e😅 és mondta hogy ha alkudni akarnak ne is fáradjanak.. Másnap eljöttek, megnézték, harmadnap el is vitték az autót teljes áron, normálisan szépen.

 17. mesapeti

  mesapeti

  6 hónapja

  Pedig a Honda is elromlik :)

 18. Rush 4you

  Rush 4you

  6 hónapja

  Elmennél fodrászak, hibátlan outfit ;)

 19. Ubul

  Ubul

  6 hónapja

  Nézd meg, hogy ki az aki odajön, de van ugy hogy csak a yoda jön.

 20. László gyanó

  László gyanó

  6 hónapja

  Haver te vagy a legjobb, olyan a dumád, hogy attól visítva röhögök. Ku.va jók a videóid!!!!! Így tovább!!!!

 21. Vagyok Naki

  Vagyok Naki

  7 hónapja

  Korrekt!

 22. Need Some?

  Need Some?

  7 hónapja

  6:17 "Tök megbízható, igénytelen, fasza kis autó" Kedvencem :,D

 23. László Csepregi

  László Csepregi

  7 hónapja

  tekert kilóméterórát a német így fejezi ki: "Tachostand getürkt" (nem egy hirdetésben láttam már)

  • Tamás Szakállas

   Tamás Szakállas

   7 hónapja

   Most föladtad a leckét. 😊

 24. Anikó Nagy

  Anikó Nagy

  7 hónapja

  Igaza van a kopasznak. Mindig meg kell mondani valakinek ha hülye, mert lehet, hogy nem tudja. 😂

 25. Péter Máté

  Péter Máté

  7 hónapja

  Lenne egy kérdésem a Becsületes Nepperhez: ha a kipufogó végén belülről a kipufogó fala fekete korom lerakódás van akkor az mindenesetben olajfogyasztást mutat az adott autónál...! (Benzines autónál)

 26. Peter Parker

  Peter Parker

  7 hónapja

  Na hat ennyi,ezt igy kell elmondani,hogy mindenki megertse kopasz... jo fej vagy es szokimondo,gratula csak igy tovabb mester 😉😉👍👍🍺🍺

 27. LemeZzZz Black

  LemeZzZz Black

  7 hónapja

  "Mennyit engedsz a felèbõõ'?!"..ez a legfontosabb kérdés. Esetleg ha külföldön szeretnènk vásárolni valami kotlàt, akkor "Was ist letzte Preis?!He?!"...szeretik.

 28. Utolsó Mohikán

  Utolsó Mohikán

  7 hónapja

  Kopasz, hogy miért is nem a te kölked a többi nepper? ☺

 29. TheAldiablos

  TheAldiablos

  8 hónapja

  Sziasztok...:) Azt szeretném kérdezni tőletek hogy nekem nagyon tetszenek az Alfa Romeok és ki is néztem magamnak egyet (Alfa Romeo 159 Sportwagon 2008as) közel 2000€ért. De mindenki akinek csak felhoztam mennyire tetszik le akar beszélni.... Mert hogy az alfa nagyon szerviz igényes ill. drága az alkatrész meg hogy csak a baj van vele. Mivel alapból nem szoktam hallgatni az internetes fórumok és a környezetemben lévő "fotel autószakértőkre" ezért gondoltam hogy megkérdezem az igazi szakértőket, megbizhatóak e ezek az autók érdemes vele foglalkoznom? Vagy ajánlanátok esetleg más milyen Alfa Romeot? Mit gondoltok erről? Köszönöm ha válaszoltok, szuper a műsor csak így tovább.

 30. János Turóczi

  János Turóczi

  8 hónapja

  Én is eztmondtam volna hanem táraztam volna be bontószökevényekből legalább 6-ot eddig

 31. János Turóczi

  János Turóczi

  8 hónapja

  Hát kb én is ezt mondanám ha nem vásároltom volna egy rakat botószökevényt már edddig de 99%-át szerettem ugyhogy nem gond.

 32. Zsolt Zeke

  Zsolt Zeke

  8 hónapja

  Három ""F" még működik? Fordot Fiatot Franciát ne!

  • ATengeresz

   ATengeresz

   6 hónapja

   @Ádám Korán Szerintem régen se volt igaz.

  • Ádám Korán

   Ádám Korán

   7 hónapja

   Nekem két francia autóm van. Egy 20 éves Renault Megane és egy fél éves Dacia Dokker. Egyikre se tudok panaszkodni, jól szolgálnak, nem okoztak fejfájást vagy lehetetlen hibát. Csak a szokásos autós dolgokat kérik. :) Innentől nem hiszek a 3F-ben.

 33. Rebeka Tóth

  Rebeka Tóth

  8 hónapja

  Én szívesen hallanám ugyanezt a videót ingatlanvásárlással kapcsolatban egy megbízható szakértőtől! :) Hogy mire figyeljünk oda, ha lakást akarunk venni pl. vagy mi várható a piacon, ilyesmi :)

 34. Stackman

  Stackman

  8 hónapja

  Ha valaki keresi, zene a végén (nincs a leírásban): hueye.info/home/vide/Z4GPqcmdyXuK0s4.html

  • Peter Parker

   Peter Parker

   7 hónapja

   Koszi 😉👍

 35. 75 Balázs

  75 Balázs

  8 hónapja

  Négyütemü Trabantot érdemes megvenni?

  • Vagyok Naki

   Vagyok Naki

   7 hónapja

   Igen. Csak ne akarj vele menni sehova.

 36. Z B

  Z B

  8 hónapja

  Talán Hofi mondta: "Honda, Honda, kicsit ronda, De soha sincs vele gondja." :-)

  • Zoltán Virágh

   Zoltán Virágh

   6 hónapja

   Sas József mondta

 37. Joe Pataki

  Joe Pataki

  8 hónapja

  Vegyetek autót ritkábban, de újat ! Ne vegyétek meg másnak agyon használt , problémás autóját, mert a probléma a tied lesz!

 38. Erik Dokman

  Erik Dokman

  9 hónapja

  Szia! Milyen diesel autót ajánlasz merci v class kayegoriában?

 39. Ibi Viol

  Ibi Viol

  9 hónapja

  Mi a véleményed a volvo v60 plug in hybrid d6-tokról?

 40. Erika Kovácsné

  Erika Kovácsné

  9 hónapja

  Hasznos informaciok, köszönjük. Megerösitett a Suzukik iranti vonzalmamban.

 41. Krisztián Kovács

  Krisztián Kovács

  9 hónapja

  István, ilyen kérdezz-felelek lehetne a saját csatornádon is, rendszeresen!

 42. Törőcsik Béla

  Törőcsik Béla

  9 hónapja

  Aki profi, az profi!

 43. Sotus Bálint

  Sotus Bálint

  9 hónapja

  kedves vevő,ön egy hülye

  • Zoltán Varga

   Zoltán Varga

   9 hónapja

   👍😂😂😂😂😂

 44. Feke András

  Feke András

  9 hónapja

  Igaza van a kopasznak. Mindig meg kell mondani valakinek ha hülye, mert lehet, hogy nem tudja. 😂

 45. Borisz Penge

  Borisz Penge

  9 hónapja

  Kopasz, inkább az e-mail-ekre válaszolnál b+ Ja ezért nem jön a zsozsó... Ja és a Kazinczy szép-olvasó versenyen ne induljál LSZ Lefordítom: amikor ő bukóban odaadja, akkor te nagyon ráb_sztál

  • Becsületesnepper

   Becsületesnepper

   9 hónapja

   Szoktam válaszolni minden e-mailre, kivéve, ha olyat kérdez a kedves levélíró, amire vonatkozóan van egy felhívás a weboldal kapcsolat menüpontjában. Aki nem tud olvasni, az ne csodálkozzon. Jön a zsozsó. Nem terveztem indulni. Ebben is tévedsz.

 46. Professional Yamaha Styles

  Professional Yamaha Styles

  9 hónapja

  Rendkívül jó kérdések lettek megválaszolva THX !

 47. Bolt Belsőépítészet

  Bolt Belsőépítészet

  9 hónapja

  Itt akartam venni kocsit, én is... 24.hu/kozelet/2020/09/14/bmw-wallis-sikkasztas-rendorseg-kar/

 48. Miaminight

  Miaminight

  9 hónapja

  Miért ne lehetne a km-ert igazolni?Be kell vinni márkaszervizbe és hivatalos szoftverrel kiolvastatni.Én is ezt csináltam.Először KEKKH ha az oké akkor a gyári szoftver! Ha mindkettő stimmel kicsi az esély rá hogy visszatekerték! Egyébként jó a videó! Sok hasznos dolog van benne!

  • meszi85

   meszi85

   9 hónapja

   @Zoltán Berta itt egy videó amiről beszéltek: hueye.info/home/vide/r36lZcaBl35ryJM.html Közben látom ott is hozzászóltál korábban.

  • Zoltán Berta

   Zoltán Berta

   9 hónapja

   @BlueTrack Edm virág nyelven sajnos nem tudtam körbeírni.....

  • BlueTrack Edm

   BlueTrack Edm

   9 hónapja

   @Zoltán Berta Látom közeledik az álláspontunk. Ezt nem akartam én se leírni ilyen részletességgel.

  • Zoltán Berta

   Zoltán Berta

   9 hónapja

   @BlueTrack Edm az előbb elejtettem pár morzsát. Gondoltam célt ér, hiszen ide nem célszerű kiírni mindent.... Nagyon jól tudom hogyan és mivel dolgoznak a szakemberek. A mai árfolyamot azt tényleg nem. Azt is tudom,hogy a szakszervízben sem tudják megmondani,ha profi csinálta. Na jó....ha teszem azt a szakértő vette a fáradtságot és lekérte az adott autó előéletét, és ahhoz mérten kozmetikázta a tárolókban eltárolt kilóméter és üzemóra adatokat, semmi esély a lebukásra, senki nem fogja tudni mi a valós. Ha csak nem a szerv volt a megrendelő. De ha a megrendelő nem vesz figyelembe semmit, csak szép legyen a szám a mutatón, és a lekérdezésnél nem stimmelnek az adatok, ott baj van. De még így sem tudok olyanról akit elkaptak volna,bár a hazai híreket ebből a szempontból nem követem. Az ittenieket viszont napi szinten, és sok sok szakembert elkaptak már. Itt többször előfordult már,hogy a műszakin gyanús volt az autó, máris átadták a rendőrségnek és az igazságügyi szakértőknek...szóval itt tényleg igyekeznek.

  • BlueTrack Edm

   BlueTrack Edm

   9 hónapja

   Nem igazán érted. Van az 5 forintos új magyar nepper, aki vagy órát cserél, vagy bluetooth szarral próbálkozik. Te ezekre gondolsz. De van aki fizet érte, és "szakemberhez" fordul. Ők bármit akárhol átírnak, mert erre IS szakosodtak.

 49. Kurucz László

  Kurucz László

  9 hónapja

  A Német taxikból érdemes venni?

  • Zoltán Berta

   Zoltán Berta

   9 hónapja

   @Kurucz László www.autoscout24.de/ergebnisse?version0=Taxi&desc=1&bcol=1&nojs=true&event=addB%7C%7Cbodycolor&page=1&pricetype=public&ipc=opt_listings&cy=D&results=40&ipl=list_page_link&pic=true&offer=U&sort=age&ustate=N%2CU&atype=C

  • Kurucz László

   Kurucz László

   9 hónapja

   @Zoltán Berta köszi a választ! Most Düsseldorfba vagyok. Hamburgba látok sok olyat amit venni akarok. Itt nem tudom van e ahol sok taxit árulnak

  • Zoltán Berta

   Zoltán Berta

   9 hónapja

   Igen! Ráadásul vannak itt kint olyan taxik amiket nem volt kötelező fóliázni,vagy taxi színben rendelni. Néhány típusnál a vissza alakítás is egyszerű. A lényeg,hogy jól át kell nézni. Sokban garantáltan 160 ezer van. Van több erre szakosodott telrp. AutoScout24 oldalán megtalálni mindet. Ugyanígy postás ex DHL-es autói között is akadnak gyöngyszemek.

 50. daniel kosa

  daniel kosa

  9 hónapja

  köszönjük! jó video!

 51. Olivér Weisz

  Olivér Weisz

  9 hónapja

  ❤️❤️🦈🦈🦈❤️

 52. Márti Juhász

  Márti Juhász

  9 hónapja

  Nagyon jóó:)

 53. Gyuri Dóra

  Gyuri Dóra

  9 hónapja

  "Minél újabb, annál szarabb" Mekkora igazság... Nem mellékesen tapasztalom ugyanezt a jelenséget. '94-es lagunám van, 10 ezrenként olajat, 60 ezrenként vezérlést, 30 ezrenként váltó olajat cserélek( ezen túl az akut kopó dolgokat). 240ezer van az autóban. A furgon, amivel dolgozom, 70 ezer után már harmadjára van szervizben valami hidegen csörgéssel és fogalmuk sincs, mi a baja a vasnak.

  • Gyuri Dóra

   Gyuri Dóra

   9 hónapja

   @Gábor Lukácsik Pl már nincs rutin vizsga( ez mondjuk látszik is, kamera nélkül nem sokan tudnak parkolni), gyakori hiba a hátsó ködzáró nem megfelelő használata( sor közepén mi a túrónak, amikor a sor végén haladónak szükséges), egyirányú utcában nem tudnak szabályosan a megfelelő oldalra sorolni a beforduláshoz. Ezek csak a mindennapos tapasztalataim. Mondom ezt heti kb 1000km( tehát ezer) átlagából.

  • Gyuri Dóra

   Gyuri Dóra

   9 hónapja

   @Gábor Lukácsik Akkor nekem folyamatosan über mázlim volt az elmúlt 15-20 évben. Bár hozzá kell tegyem, anno amikor 98-ban meglett a jogsim, nagyon jó oktatót sikerült kifognom, mert egy csomó olyan dolgot megtanított, amit ma már nem tanítanak( gondolok itt pl az autó kezelésére úgy általánosságban).

 54. Dávid Nagy

  Dávid Nagy

  9 hónapja

  Veszünk valamilyen használt autót arra jó eséllyel költeni kell. Ezek után ha sokáig semmi gond nincs vele akkor jó autót vettünk. Amint egymás után megy tönkre benne minden akkor vegyünk egy másikat.

  • Dávid Nagy

   Dávid Nagy

   9 hónapja

   @Gábor Lukácsik Ha lenne rá lehetőségem akkor sem szeretném autó szereléssel tölteni szabadnapjaim. Én csupán csak közlekedni szeretnék.

  • Dávid Nagy

   Dávid Nagy

   9 hónapja

   @Gábor Lukácsik Ezt már eljátszottam egy 17 éves autón végül nagyot buktam az árán abban az állapotban 100 ezer forintért ment el. vettem egyet 600 ezer forintért na az a következő öt évben autó volt. utána jöttek azokon is a hibák az is el lett adva.

 55. MrCadillacv8 cadillacv8

  MrCadillacv8 cadillacv8

  9 hónapja

  Mielőtt elköltöd pár év munkáját szánj rá pár órát tanulásra,tájékozódásra,okosodásra.. például ezt a 12 percet első körben.. aztán mikor hozol egy döntést ne másra kend a szart ...ha megszopatod magad gondolj rá hogy TE akartad... :-)

 56. T4nk3r

  T4nk3r

  9 hónapja

  Csak nem 37 kopott fékes kedves vásárló járt itt??? :D

 57. Ferenczi Krisztián

  Ferenczi Krisztián

  9 hónapja

  Had kérdezzem ahol NEM ajánlott az ETANOLos benzin úgy 2005 elöttiek pl.Fiat Stiló...mennyire vagy mire káros? csak egy benzin pumpa elhalálozásra gondoljak?

  • Zoltán Berta

   Zoltán Berta

   9 hónapja

   Üzemanyag rendszerben rozsdásodhatnak az alkatrészek. Autotechnika.hu részletesen foglalkozott vele.....mérnökök nem pedig újságírók...

 58. Nem Youtuber

  Nem Youtuber

  9 hónapja

  Pont akartam kérdezni,mi a kopasz polgári neve.Be is ugrott a túl a sövényenből a "nevezzük Pityunak!" :D :D Bírom a becsületesnepper csatornát!Nem akar rábeszélni semmire amire nincs is szükségem és nem jön a "Iratkozzál fel a patrionra és küldjél pénzt!" mint a megélhetési youtuberek. Még ST22 Lacika ilyen,sajnos Pistáék nagy leleplezős carverticalos videója után...ők már beáldoznák a sok sok videójukben lévő munkát,időt a pénzért,miközben biztos,hogy nem kenyérre kell nekik.Ez egy magánvélemény,akinek nem tetszik nem tetszik.A csalódott én vagyok.

 59. Schmidt Dávid

  Schmidt Dávid

  9 hónapja

  A helyes válasz bármilyen kérdésre az, hogy: Honda Jazz.

  • Gábor Papp

   Gábor Papp

   9 hónapja

   Szerintem inkább olasz.. tudom tudom szar.... Jót kell venni aztán megbecsülni és használni.... Tapasztalat... Ja és a gyatyád se hagyod Kovácsnál vagy rosszabb esetben Bárdinál ha féltengelyt (magyar utak miatt ) vagy kipufogót esetleg más olyan alkatrészt kell venned ami ELKOPIK! Aki azt hiszi, hogy minden örökéletű az járjon gyalog.

  • Professional Yamaha Styles

   Professional Yamaha Styles

   9 hónapja

   Vagy Accord :)

  • R B

   R B

   9 hónapja

   XD

  • spononlinehd

   spononlinehd

   9 hónapja

   Ahogy egyik videóban mondta, japán autót kell venni és utána hozzátette, hogy honda. :) Mostmár a toyota is újabban.

 60. krisztián budai

  krisztián budai

  9 hónapja

  👍👍👍👍👍👍👍🏆🏆🏆🏆👍👍👍👍

 61. Gipsz Jakab

  Gipsz Jakab

  9 hónapja

  Már az elején beszartam a röhögéstől. Kopasznak néhány kérdésnél az arcára volt írva mit gondol a kérdezőről. 😆

 62. Béla Badacsonyi

  Béla Badacsonyi

  9 hónapja

  Ezek a tanácsok nem csak a használt autóra hanem minden vásárlásra érvényesek. Kenyeret sem kőművestöl szoktak venni. 😂

 63. zoltán nagy

  zoltán nagy

  9 hónapja

  hála isten túl vagyok a használt autó vételen ,de komolyan mondom ez egy rémálom,minden nap elviszek a szerelőhöz 2 kocsit átnézetni,mind hulladék több ezer ft költség ,olyan rozsdakupacokat láttam(alulról) hogy szégyen és akkor az ember elkezd előre menekülni olyan árkategóriába amire valójában nem gondolt és nincs is pénze rá,de talán megoldható. Nem akarok bántani senkit és örülök hogy a becsületes nepper szóba hozta ,ez igenis egy szakma tudást igényel,rengeteg a kókler kereskedő

  • zoltán nagy

   zoltán nagy

   9 hónapja

   @Gábor Lukácsik volt pl egy számomra tetszetős Toyota corolla benzines ebben az 1 milliós kategóriában ,megemelte a szerelő és voltak olyan részek amit nem lehetett felismerni olyan összerohadt rozsda volt, futómű kipufogó minden ,másnap teljesen véletlenül láttam hogy valaki éppen papírozza a Toyotát ,ezt is megvették igy,pedig nekem a szerelő azt mondta hogy gyakorlatilag technikai KO

  • zoltán nagy

   zoltán nagy

   9 hónapja

   @Gábor Lukácsik na most igen ,most megfogtál a jó kis magyar problémával a pénzzel.Elmondom 1 milliós autót akartam ,szinte minden márka szóba jöhetett annyit szerettem volna hogy megbízható legyen és benzines nem prémium márka és nem maruti ennyi. sajnos most azt mondom 1 milláért a sz@r kupacot árulják és sajnos sokan meg is veszik átvizsgálás nélkül, én azt mondom ez most a legrosszabb árkategória ,aztán végül is egy közel 2 milliós SX4 lett a befutó 2 éve csak az olajat meg a fékeket kellett szervizelni

 64. Tamas Zatrok

  Tamas Zatrok

  9 hónapja

  Olyan jó,hogy végtelen lejátszásban reggeltől halhatom.

 65. Max Manfred

  Max Manfred

  9 hónapja

  1:50 lehetőleg japánt válassz de sajnos már azok se teljesen japánban készülnek. Az olyanokat mint Wolkswagen, Fiat, Ford felejtsd el de mindenképp kerüld az Alfákat mert mind szar.

  • Adam Bacskai

   Adam Bacskai

   9 hónapja

   Japán téma: Azért japán és japán között is van különbség, persze függ attól is kitől veszed de pl a 2000 utáni Mazdákról járja a legeda, hogy a rozsda talán már a gyártelepen elkapja őket (persze ez erősen felnagyítja azt, hogy hamar rozsdálnak). Többi nagy japán márkáról nem halottam hasonlót még, amúgy motorikusan pöpecek. Nem hiába szokta a Kopasz mindig mindenkinek a Jazz-t ajánlani. Egy jó választás lehet a japán de a szervizesek szeretik azt modani hogy drága lesz mert nem európai (általába full kamu)... VW;Ford;Fiat;Alfa: Nem tudom a B5 Passatok a világból kiautóztak már kétszer (Isten tudja hányszor forgott körbe a km számláló és hányszor tekerték őket nagy általánosságban), de még mindig egy csomó van az utakon tisztességes állapotban, ahogy a Ford Focuszok és Moneok is elég jól bírják magukat. Persze utána kell járni mert bizonyos motorok olyanok mintha öngyilkosságot követnél el. Fiatról nem sokat tudok több ismerősömnek van/volt Punto nem panaszkodtak, ha valami baja volt nem verték magukat óriási költségekbe vele. Viszont az Alfáról ki tudom jeleteni, hogy azt csak az vegye aki szeret minden hétvégén szerelni és tényleg szerelmes belé mert amúgy egy nagy orális aktus ha nem így van. Általánosságban autó vásárláshoz: Ismerd az igényeidet és a pénztárcád is, járj utána a dolgoknak több helyen, érts hozzá / legyen ismerősöd aki ért hozzá, ne hidd el hogy ha olcsó akkor olcsó is marad > ne költsd el az összes pénzed az autó vételárára... És így tovább a Kopasz nagyon jól el szokta mondani mikor mit érdemes megnézni. Ezek itt nem hivatalos információk és nem is igaz minden darabra a leírt tipusok és márkák között.. (Csak hogy nehogy az legyen, hogy ezt olvasta és mutogat majd bárki :D ) Saját tapasztalatok, a környezetem beszámolói és az innen onnan beszerzett információim rövid kivonata csak (osztán' lehet bullshit)

 66. Zsolt Jakab

  Zsolt Jakab

  9 hónapja

  Jó volt a videó de ettől nem iratkozok fel erre a csatornára. Ezt inkább a nepper csatornán csináld.

 67. lászló somogyi

  lászló somogyi

  9 hónapja

  Mind egy milyet veszel ,mind szar.-Honda ?--ráesik a kulcscsomód azt behorpad...Ha kell egy gyári alkatrész rámegy a gatyád,és az is elromlik,hiába Honda..

 68. Segg Lyuk

  Segg Lyuk

  9 hónapja

  Nincs igaza, mindig a vevőnek van igaza, az eladó kb 2 évig köteles visszavenni az ótót ja meg vag 2 évig ingyen shervizelni fingotam

 69. Zsolt Bicskei

  Zsolt Bicskei

  9 hónapja

  Nekem is van egy hülye kerdesem... Öszinten csak kivancsi vagyok h mi a tömeg velemenye... talaltam olcson egy Golf 5-öst ami 250000 km lement, de 2015-ös evjarat, szoval eleg uj(modern) auto.. Erröl mi a velemeny? Az auto el lett adva, de sokaig gondolkodtam rajta, mert uj volt, es jo penzert, de megis 250000km.. hmm

  • Zoltán Berta

   Zoltán Berta

   9 hónapja

   Nem butaság,ha az ár tükrözi az állapotot,és a futott kilómétereket, valamint a várható magasabb szervíz költséget. Ami valljuk be Tsi és Cr TDI motoroknál biztos...

  • Zsolt Bicskei

   Zsolt Bicskei

   9 hónapja

   @Ferenc Bognár akkor 6os, a lényeg h 2015 volt

  • Ferenc Bognár

   Ferenc Bognár

   9 hónapja

   2015-ben már nem gyártottak Golf 5-öst.

 70. viktor0324

  viktor0324

  9 hónapja

  A kövi autóm tuti tőle lesz!!! :)

 71. Péter Molnár

  Péter Molnár

  9 hónapja

  "Hondabuzi vagyok" ... hatalmas! Én meg Mitsubishi... Jó a videó és hasznos! Respect!

  • Péter Molnár

   Péter Molnár

   8 hónapja

   @Joe Pataki Az a jövő... Nincs is vele baj. Csak Én egy analóg faszi vagyok egy digitális Világban.

  • Joe Pataki

   Joe Pataki

   8 hónapja

   Péter Molnár akkor ne vegyetek electromos autót, mert nincs kipuffogója

 72. Frankó Attila Norbert

  Frankó Attila Norbert

  9 hónapja

  Remélem 2 hét múlva egy "NYÓCVANHATODIK" féle videót csináltok... 1996 Honda Civic 1,6 (160 Le)-1996 Opel Astra GSI 2.0 (150 Le) Van még mit méricskélni Deutschlandiban😆😆😆 Meg kellenének mérnökök,csak ahogy most elnézem,csadorosok,meg turbánosok osztogatnak ingyen dönert Stutiban,meg Müntyiben,és Ingolban😁😁😁

  • Vagyok Naki

   Vagyok Naki

   7 hónapja

   Ennek fuss neki mégegyszer.

 73. istván dudi

  istván dudi

  9 hónapja

  A kapcsolatok az oké,de a szakmai hozzáértés nekem nem mindíg jön le a videókból,bár lehet hogy csak a kamerának "játszik" néha a tag.A kommentelők között sem találni olyat akinek hozott már be autót,gondolom az valami titkos szekta lehet.

 74. # Dan

  # Dan

  9 hónapja

  Audi nem rozsdasodik.... Hmm mikori evjarat... Pl oreggeb a 3-4-6ot nem találsz ami nincs szarra rohadva...

 75. Tibor Bocs

  Tibor Bocs

  9 hónapja

  Vigyázzatok a kopasszal mert átb...sz mindenkit.Nála mindig az a jó kocsi amit éppen sikerült neki szerezni a többi meg vacak.Én idióta is halgattam rá jól meg is szívtam.Egyfolytában azt mantrázza hogy a suzuki az kimegy a világból ezért vettem egy ignist melós autónak.Egy hét múlva a sebváltó csapágy elkezdett morogni.Kiderült hogy ez tipushiba a suzukinál már vagy tiz éve.Volt már vagy 30 autóm de soha egyiken sem kellett még kuplungot sem cserélni nemhogy váltót.Akkor ez miért nagyon megbízható autó,ráadásul az összes suzukinál 10 vagy még több éve fennáló probléma.Ezek csak ennek a pancsernek megbízható autók,szerintem meg ipari hulladékok amit a gyárból rögtön a bontóba kellene vinni.Ne halgassatok az ilyenekre mert szopás lessz a vége.

  • Tibor Bocs

   Tibor Bocs

   9 hónapja

   Ja most hogy utána olvastam kiderült hogy újabban az abs kocka is hibás ami miatt néha egyszerüen elmegy a fék.Dehát minek is fék majd megoldjuk anélkül.Az ilyen autónak bontóban a helye.

  • Tibor Bocs

   Tibor Bocs

   9 hónapja

   Tudom én Gábor hogy mindegyik elromlik nem ez a problémám hanem az hogy egy önmagát szagértőnek kikiáltó ember aki osztja az észt mindenkinek ,azt állítja a suzukiról hogy nagyon megbízható,annak ellenére hogy hosszú évek óta váltóhibás szinte az összes.Ezzel Ő félrevezet egy csomó embert,ettől szavahihetetlen lett az én szememben.További Szép Napot.

  • Tibor Bocs

   Tibor Bocs

   9 hónapja

   Már majdnem ötven éve van jogsim volt már vagy 30 autóm de ilyen durván még egyik sem szivatott meg.Után néztem a dolognak,kiderult hogy több mint tíz éve váltóhibával árulják ezeket a romokat.Vannak műhelyek akik abból élnek kizárólag hogy suzuki váltókban cserélik a csapágyat és bőven el vannak látva munkával.A kopasz ott qurta el hogy nagyon megbízható autónak állítja be őket,holott szerintem kb.zaporozsec minőségüek.Az ilyeneket hívom én szagértőknek.Rögtön megérzik a pénz szagát,aztán aki tejel annak a portékáját dicsérjük.Az én szememben ezekután csak egy kókler a Kopasz.

  • Tibor Bocs

   Tibor Bocs

   9 hónapja

   Hála istennek tegnap sikerült eladni a tragacsot,már vettem is helyette egy vw polo 1.2 est.Soha többet suzuki nem kell még utasnak sem ülök bele.Nem kéne átverni az embereket.Világosan meg kell mondani az embereknek hogy a suzuki egy problémás hulladék,ne vegyék meg.Ilyet állítani hogy kimegy a világból nagy hazugság,csak a saját renomédat rontod vele.Jó esetben saját lábán elmegy a roncstelepig.Eddig szívesen néztem a videóidat de ezután teljesen hiteltelennek tünnek a tanácsok.További Szép Napot.

  • Becsületesnepper

   Becsületesnepper

   9 hónapja

   Megcsináltatod a váltót, és mész tovább.

 76. M N

  M N

  9 hónapja

  "Nem kell minden apró jelre elszaladni" -mondja az, aki egy karcolásra elszalad a roadmovie-jaiban. :D :D :D

  • Bencze

   Bencze

   9 hónapja

   Nem szokott, vett már horzsolt lökhárítós autót, azt szokta otthagyni amin sok a sérülés, esetleg nem teljesen kerek hogy mi rossz és mennyibe kerülhet, vagy nem tudja kimérni a gittet teljes fél oldal javítva stb.

  • rocko44444444

   rocko44444444

   9 hónapja

   egy karcra nem szokott.

 77. Water Man

  Water Man

  9 hónapja

  Már 30 szemet autokereskedő van..

 78. segédmunkás Sanya

  segédmunkás Sanya

  9 hónapja

  3perc 12 nél elfingotam magam.

 79. Miller Gabesz

  Miller Gabesz

  9 hónapja

  Hali. Hát itt mi Hollandiában jól megszívtuk. Honda Civic (Lengyel nőtől vettük)idővel kijöttek a rejtett hibák. Honda st 1100 motort pedig Holland bácsitól. 7 hónap után vezérműszíj csere szervízben és az egész vezérlés úgy elvolt kavarva hogy totálkárnak minősítették.

 80. József Szabó

  József Szabó

  9 hónapja

  Úgy gondolom,hogy csupa hasznos információ.A kommenteket külön ajánlom a leendő vásárlóknak...

 81. Péter

  Péter

  9 hónapja

  Bontó Troll a legjobb :D:DDDDD ott kell nézelődni :P

 82. Zsolt Farago

  Zsolt Farago

  9 hónapja

  Üdv ! Budapesten kereskedésből vásároltam egy volvo s40-t Kecskemétig jutottam s széthullott a váltója Rögtön hívtam a kereskedőt és nem akarta visszavenni az autót ez rejtett hibának számít vagy nem. Köszönöm a kérdésemre a választ

  • Roland Dara

   Roland Dara

   9 hónapja

   Igen rejtett de egyertelmuen szavatossagi kotelesseg az elado fele.

 83. Laboda Robert

  Laboda Robert

  9 hónapja

  Itt van a legtöbb seggnyaló a neten banyek. A kopasznak benyalnak a meleg sz@rig mind. Nekem béna ez a lenéző laza duma. A feje meg ... pfííjj ...Ki kéne takarni a fejét! Vagy hátulról videózni.

 84. Laszlo Bauer

  Laszlo Bauer

  9 hónapja

  Orakig tudnam hallgatni... Kopasz for president!

 85. Dávid “Tumpi” Balog

  Dávid “Tumpi” Balog

  9 hónapja

  Kajak hiányzik 4 mondatonként a carvertical reklám.

  • Sándor Pécsi

   Sándor Pécsi

   9 hónapja

   Vályinál megtalálod.

 86. Akos Nagy

  Akos Nagy

  9 hónapja

  Tisztel Kopasz!Magyrorszagon is lehet kozlekedni Nemet elektromos autoval(Renault).Csak kell egy Nemetorszagi bankszamlaszam hova utalod a havi akuberleti dijjat.Nagy Akos

 87. Marton Sarudi

  Marton Sarudi

  9 hónapja

  Én azt szeretném kérdezni.. ..hogy akkor mi az alja..? Hó mács jú vantforit ?

 88. Rafael Hajdú

  Rafael Hajdú

  9 hónapja

  Na ő az az 1 kereskedő,akitől szívesen vennék autót,mert ő annyira őszinte ember,hogy saját magát verné nyakon ha hazudni akarna :D Nagyon jó arc fickó,nagyon szeretjük ezt a stílust,sose hagyd abba a videózást :)

  • Mr. Mixx

   Mr. Mixx

   9 hónapja

   Így-így.

 89. Tailor “Andrew96” Andrew

  Tailor “Andrew96” Andrew

  9 hónapja

  Ezek a flegma de őszinte válaszai a legjobbak. "hogy szűröm ki hogy eszi-e az olajat. SEHOGY " :"D

  • Sándor Klaj

   Sándor Klaj

   9 hónapja

   @Gábor Lukácsik Árulkodó jelek azért vannak. Több bekészített olajos flakon, nívó alatt a szint, kék kipufogó füst.

 90. Koncz Shiraz

  Koncz Shiraz

  9 hónapja

  A volvo nem rohad ‼️

 91. Viktor G

  Viktor G

  9 hónapja

  már bocsánat a stílusért, de mégis mi a büdös francnak van egy kérdez felelek videó alatt, ezt a förtelmes zene? Ha valakinek unalmasa a téma nem nézi meg, akinek meg ez kell, hogy ne legyen unalmas, az nézzen Dér Heni klippeket...

 92. Andor Haragos

  Andor Haragos

  9 hónapja

  Ha "kér" a rokon 6 millát "kölcsön" azzal, hogy a hasznot felezi veled, akkor az nem kölcsön hanem befektetés. Kvázi joga lesz késöbb veled közlni, hogy a pénz "elment", a befektetés nem jött be.. Te nem köcsön adtál, hanem befektettél.. nem jár vissza semmi.. ez egy lehúzási mód, jobb tudni. Nem a nyereség van csak az ablakban, hanem a 6 millád!! Az lesz a nyereség valakinek..

 93. Tamas Szanka

  Tamas Szanka

  9 hónapja

  Finnországban nem sózzák az utakat, soha, sehol. Innen vegyetek ha féltek a rozsdatol.

  • tkgellert

   tkgellert

   9 hónapja

   @Tamas Szanka Ott még a nagy futásteljesítménytől sem kell megijedni, mivel elég sokat mennek országúton 80-as tempomattal, és nem kuplungolnak annyit, mint mi ugyanaz a távolság alatt

  • Tamas Szanka

   Tamas Szanka

   9 hónapja

   Bizony, 1 hónap és menni kell cserélni.

  • Razidargh

   Razidargh

   9 hónapja

   Igen, úgy tudom, ott a szöges gumi a menő.

 94. Zsanett Andrea

  Zsanett Andrea

  9 hónapja

  Nagyon hasznos volt. Köszönjük!

 95. ATEE77

  ATEE77

  9 hónapja

  Ez kúrva jó!Mééég ilyet!

 96. Ferenc Bertalan Róth

  Ferenc Bertalan Róth

  9 hónapja

  Szuper kis videó!😉

 97. Ferenc Gerócs

  Ferenc Gerócs

  9 hónapja

  A már több riportban, cikkben és ebben a vidóban is említettt "nepperscoport" a magyországi "norvég cserediákok" egy újfajta bűnözési módszere. Tehát a "nézd meg kinek adod el" dolgot szó szerint érdemes venni. Ha világít a szájában a negró, ne add el!.

  • Ferenc Gerócs

   Ferenc Gerócs

   9 hónapja

   @Gábor Lukácsik Most esik le, hogy szerintem te még nem hallottál a norvégok egy új bűnözési módszeréről és azért gondolod, hogy általánosítok. Nézz utána annak a bizonyos fékfolyadékos trükknek amit a kopasz is említ. Számos cikk vagy épp youtube videó is foglalkozik vele. Megveszik a kocsid aminek műszakilag semmi baja, majd másnap visszajönnek mindenféle problémával az összes unokatestvérrel és visszakövetelnek pár százezret. Te megijedsz, visszaadsz valamennyit, majd másnap hirdetik a kocsid problémamentesen annyiért amennyiért te adtad nekik. Az új módszer kizárólag norvég sport hasonlóan az öregezéshez, unokázáshoz. Szóval még mindig egy láda rohadt alma.

  • Ferenc Gerócs

   Ferenc Gerócs

   9 hónapja

   @Gábor Lukácsik Van egy láda. A ládában 99 rohadt alma és 1 ehető. Szóval az egy láda rohadt alma, de biztosan csak általánosítok.

 98. MetalTrabant

  MetalTrabant

  9 hónapja

  Megnyugtatott, hogy még az igazi nagy szakik se tudják kiszúrni a rejtett olajfogyasztást... sajnos ebbe belefutottam én is, nem füstöl egyáltalán, de közben mégis zabálja az olajat :-/ Mondjuk állítólag ez is típushiba rajta ennyi kilométernél, de Népítéletekből nem rémlett, hogy ezt valaki nagyon kiemelte volna. Na majd én...

  • Zoltán Berta

   Zoltán Berta

   9 hónapja

   Endoszkópos vizsgálattal meg lehet állapítani. Komolyabb olajfogyasztás mindig nyomot hagy a henger falán. De ez út szélén vagy kereskedésben nem igen kivitelezhető...

 99. Valentine Dirk

  Valentine Dirk

  9 hónapja

  Volt egy-két kérdés,ami olyan,mintha a 10éves lányom tette volna fel

 100. Norbi Lakatos

  Norbi Lakatos

  9 hónapja

  szeretnem megkerdezi mi a velemenye vw passat b7 2.0TDI (KOD CFFB )MOTROKROL ?????MENYIRE BEVALTAK VAGY ROMLOSAK VAGY INKAB EGY B8 PASSAT 2.0 TDI??KOSZONOM

Következő