A legfájóbb és a legszebb mondat amit mondtak neked | Legek | VIBES

A legek sorozatban előjönnek azok a kérdések, amelyekről nem mindennap beszél az ember.
A célunk nem az, hogy kínos helyzeteket teremtsünk, csak egyszerűen szeretjük a tabu nélküli, jó sztorikat. Mert mindenkinek van egy jó sztorija!

Most arról kérdeztük az embereket, hogy nekik mi a volt az a legfájóbb és a legszebb mondat amit mondtak nekik.

Kommentben nyugodtan írjátok meg a ti legfájóbb és legszebb mondataitokat.

Iratkozz fel: bit.do/vibes-subscribe

Kövess minket:

-Facebookon: we.make.vibes
-Instagramon: vibes.channel
-TikTokon: www.tiktok.com/@vibes.channel

Ha pedig te is kedvet kaptál ahhoz, hogy szerepelj egy videónkban, akkor írj üzenetet:
vibes@gridstudio.hu

Gyártja: Gridstudio
thegridvisual

Megjegyzés 

 1. VIBES

  VIBES

  9 hónapja

  Ha te is szívesen megosztanád, hogy mi volt a legfájóbb és a legszebb mondat, amit valaha mondtak neked, akkor írd meg nekünk kommentben!

  • Maruzsa Rea

   Maruzsa Rea

   3 hónapja

   Legrosszabb:Anyukám mondta hogy többet nem kereslek.és akkor voltam 11 éves legjobb:az unokaöcsém mondta mikor 2 éves volt hogy Rea én téged nagyon szeretlek.

  • Eliza Antal

   Eliza Antal

   5 hónapja

   Legrosszabb:Latod ezeket a nyugtatokat? Miattad szedem!tonkre teszel (ekkor 8 eves voltam) Legszebb: talan az meg elsem hangzott...

  • Péter Palencsár

   Péter Palencsár

   7 hónapja

   Legrosszabb mondat amit kaptam az életemben azt Anyumtól kaptam hogy szégyel ,hogy ilyen fia van.....

  • Gál Vivien Krisztina

   Gál Vivien Krisztina

   8 hónapja

   @Léna Urbancsok köszönöm

  • Gál Vivien Krisztina

   Gál Vivien Krisztina

   8 hónapja

   @kibernanit már mindegy

 2. Csepregi Bence Áron

  Csepregi Bence Áron

  2 hónapja

  (1:09) Sajnáltam a srácot, látszik, hogy valami olyat csinált ,amit megbánt, és újrakezdené. :(

 3. Róbert Tar

  Róbert Tar

  2 hónapja

  2:15 Az egyik leggusutustalanabb dolog valakit "olyanért hibáztatni" vagy megvétózni, amiről nem tehet... De ez egy szubjektív vélemény. Mint hogy az is, hogy nem értem ha valaki ilyen helyes, akkor a magasság a legkevesebé befolyásoló tényező. De persze mind mások vagyunk.. Mindenkinek mások a prioritásai:d De ez egy összetett téma a maga nemében:I

 4. bitch nigga that's that shit i dont like

  bitch nigga that's that shit i dont like

  5 hónapja

  gyerekek külső alapján senkit ne ítéljetek meg, és ne is bántsatok, de ha valaki pofázik nektek akkor nyugodtan fel lehet hozni akár a külső gyengeségeit, hátha az szíven üti és elkussol

 5. Es Bé

  Es Bé

  5 hónapja

  Nekem idén februárba mondták (11.be) hogy “te csak egy megtűrt személy vagy”

 6. Vivien Bánki

  Vivien Bánki

  5 hónapja

  Legrosszabb: legjobb baràtnöm hugàtol kaptam aki azt mondta: a legjobb baràtnöd nem is akar a baràtod lenni.. ez nagyon fàjt

 7. Krisztián Rőmer

  Krisztián Rőmer

  6 hónapja

  Ebben lehet egyedül vagyok, de igazából nekem egy legfájóbb se jut eszembe, mert engem nem különösebben érdekel mások véleménye, maximum amit ide tudnék sorolni az a párommal való veszekedések közben elhangzó dolgok, de azt se mondanám, mert tudom hogy nem jelent semmit.

 8. Imre Farkas

  Imre Farkas

  6 hónapja

  2:13 a gyerekek kortalanul azok tudnak lenni.

 9. Bicepsz Károly

  Bicepsz Károly

  6 hónapja

  Ez a csatorna hiányzott a magyar közéletből és youtubos világból. A sok semmilyen “influencer” meg 0 produktummal haknizó senki után ez a csatorna egy nagyon komoly felüdülés. Hajrá, csak így tovább! (Nagyon NAGYON ritkán dicsérek meg bármit is :D )

 10. Julius Marcus

  Julius Marcus

  6 hónapja

  Össze jöttem egy lánnyal, így szeret úgy szeret, szerelmes belém. Én nagyon szerelmes voltam belé. Egy csodás nap után amit vele töltöttem fülig, tiszta szívemből beleszerettem. Ő is ezt állította. Másnap reggel írt hogy ez neki nem megy, maradjunk barátok. Olyan volt ez mint ha valaki kitépte volna a lelkem😔😔 Probaltam a baratja lenni de szerelmes voltam belé. Egyszer amikor beszélgettünk elmondta hogy újra beszélget az exével és alakul.. Ekkor a maradék kis reményem, szivem összetört, meghaltam belül. Egy ideig huztuk vontuk ezt a barátság dolgot de nekem ez nem ment, elmondtam neki mi bánt és megkértem hogy többé ne beszéljünk. Életem legnehezebb döntése volt. Ami legjobban tetszett amit mondtak nekem az az volt amikor vigyáztam a három mostoha testvéremre én 25 voltam, ők 5,6,7 évesek. Átjött egy lány barátom hogy ne unatkozzak, beszélgettünk, ebédet készítettem az srácoknak, gondoskodtam róluk, szeretem őket. Jött az ebéd utáni szundi, betakartam őket, megöleltek, simogattam a buksijukat. Ekkor a lány csodálva nézett és csak annyit mondott hogy ha egyszer lesz családom akkor csodás apa leszek. Ez nagyon jól esett.

 11. Ádám Korán

  Ádám Korán

  6 hónapja

  A leggyakoribb legrosszabb mondat szerintem sajátosan magyar: Úgyse viszed semmire! Hogy lehet így állni az élethez? Hogy lehet valakitől így elvenni a terveit, vágyait, céljait, álmait? A második amikor a szülő szinte megtagadja a gyerekét. Mit kell ahhoz tenni? Nem tudnék olyat elkövetni, hogy a szüleim ne adnák akár az életüket is értem, bármikor. Legrosszabb mondatra nem nagyon emlékszem. Talán abból fakad, hogy szavakkal kevésbé tudnak megbántani, mint tettekkel. Legszebb? Talán az amikor egy régi cimborám azt mondta, hogy ha meghalnék ő nem viselné el.

 12. Misi Misi

  Misi Misi

  7 hónapja

  Ilyen videók után mindig bűntudatom van, hogy hányszor bántottam meg az embereket iskolás koromban:) Talán most már ezért karolom fel a "gyengébbeket", mert a karmám nem hagy nyugodni:)

 13. Szebasztián Sági

  Szebasztián Sági

  7 hónapja

  Lehet hogy csak 14 éves vagyok de amikor az egyik srác mondta hogy a gyermekei mondják hogy szereti akkor elkapott egy olyan érzés hogy életem legszebb pillanata lenne ha 10 év múlva apa lehetnék.egyszerűen a mai világban csak a családra lehet számítani de van amikor még rájuk se és van amikor nevelő apukám nekem is mondja hogy semmire nem fogod vinni,emellett a erkölcstan tanárom is mindig Csesztet hogy úgyse vesznek fel középbe mert hogy buta vagyok stb. De azért mert szórakozok az iskolába és gyengébb tanuló vagyok az nem azt jelenti hogy buta csak nem minden tantárgy érdekel és anyukámon kívűl senkire nem számíthatok ezen a téren 🙁 de majd egyszer felnövök és azt fogom a legjobban várni hogy megmutathassam hogy igen is vittem valamire 💪

 14. Adél Lipták

  Adél Lipták

  7 hónapja

  A legfájóbb: Igen! ( táborba voltam mikor mamám meghalt és apáék odajöttek, mar úgy éreztem hogy valami nem oké és megkérdeztem hogy "Mami?" és csak ennyit mondtak) A legkedvesebb: amikor apukam azt mondta, hogy nincs olyan amit én ne tudnék megcsinálni 🥺

 15. kiss laura

  kiss laura

  8 hónapja

  A legfájóbb dolog nem is igazán sértés, inkább megóvó szándék volt anyukámtól, mikor azt mondta, hogy “érzelmi szemetes vagy és csak kihasználnak”. A legrosszabb ebben az, hogy igaz volt. A legszebb dolgot is anyukám mondta: “bármit tégy, bármivé/-kivé is válj én mindig szeretni foglak”

 16. István Dániel Vajda

  István Dániel Vajda

  8 hónapja

  Hopp egy Fehér Holló 🤙

 17. Dominik

  Dominik

  8 hónapja

  eddig ez volt a legszimpatikusabb videótok 😉

 18. Márk Lakatos

  Márk Lakatos

  8 hónapja

  Awh amikor a lány mondta, hogy felvették az egyetemre❤️❤️ ügyes vagy!!

 19. Mária Nagy

  Mária Nagy

  8 hónapja

  Ilyet nem mondunk egy örökbe fogadott gyermeknek,te jó ég , remélem eme ismerősöket és barátokat lepattintottad.

 20. Káté Noah

  Káté Noah

  8 hónapja

  Ez qrva jó ❤

 21. Borocsik Balázs

  Borocsik Balázs

  8 hónapja

  Legrosszabb : “ Szüleimtől kaptam hogy soha nem fogod vinni semmire, ugyan olyan semmirekellő leszel mint az alkoholista apád” Legszebb : “ Maradj mindig élet vidám és pozitív “

 22. Kovács Márk

  Kovács Márk

  8 hónapja

  Csak én kezdtem el könnyezni a videó végére?

 23. LAURA BANYA

  LAURA BANYA

  8 hónapja

  Legfájóbb: minden nap megkapni öcsémtől hogy soha sem érdekeltem őt. Legjobb: köszönöm hogy vagy rám mindig számíthatsz

 24. Lilla Virág

  Lilla Virág

  8 hónapja

  Legrosszabb Apukám amikor azt mondta hogy úgyse leszel kitűnő ne is erolkodj A legszebb SZERETLEK

 25. Blanka Kohajda

  Blanka Kohajda

  8 hónapja

  ,,Szeretlek, de másba vagyok szerelmes." Szörnyű volt ezt a mondatot újra hallani és nagyon sajnálom, hogy másnak is mondtak már ilyet.

  • Julius Marcus

   Julius Marcus

   6 hónapja

   Néha úgy érzem hogy elvagyunk átkozva.

 26. Dzsenifer Bakonyi

  Dzsenifer Bakonyi

  9 hónapja

  Legrosszabb:semmire nem fogod vinni. Legjobb: csaladomtol hogy köszönöm hogy vagy nekünk

 27. Vámos Luca

  Vámos Luca

  9 hónapja

  Like aki tok rol jött

 28. Temoshika

  Temoshika

  9 hónapja

  Legfájóbb: Menj inkább apádhoz Legszebb:Én is szeretlek

 29. Csatlós Bogi

  Csatlós Bogi

  9 hónapja

  Legfajobb:Anyukamtol kaptam-Bármikor lecserelhetem a csaladomat a baratomera es akkor nem kell semmilyen kotodes a csaladhoz. Legboldogabb:amikor sikerult a kresz vizsgam vagy barmilyne vizsga es mondtak,hogy buszkek ram. (De tudom,hogy a testverem mindig elorebb lemsz mindneben mint en😔)

 30. Ágnes Kalapács

  Ágnes Kalapács

  9 hónapja

  A legfájóbb mondat az volt , amikor azt mondták: olyan suta és gyerekes vagy még , ráadásul le is kéne fogynod , mert egy lány 55kg felett már nem valami szép .... A legszebb pedíg az volt , amit egy hatalmas példaképem mondott pár éve, amikor alkalmam nyílt vele találkozni, és elmondani mennyire szeretem őt és a munkásságát, és hogy hatalmas példaképem erre pedíg azt mondta : nekem meg TE vagy a legnagyobb példaképem !

 31. M.Bogi

  M.Bogi

  9 hónapja

  Valahonnan meg lehet tudni a videóban szereplők neveit?

 32. Olivér

  Olivér

  9 hónapja

  Szar: Apámtól: “Segíts, hozd a dobozokat.” Másodszor hagyott ott minket. A mondat végén esett le, hogy ez nem vicc. Jó: A mesteremtől, amikor vállalkozást nyitottam, és kiléptem a cégből, úgy köszönt el hogy: “Tengermély tiszteletem.” Abban minden benne volt.

 33. Viktória Valentin

  Viktória Valentin

  9 hónapja

  A legszebb mondatoknál könny szökött a szemembe.😢😊

 34. Tamás Koncz

  Tamás Koncz

  9 hónapja

  Ez nagyot ütött! Az eddigi legjobb videótok! Így tovább! GROW TO 100K!!!

 35. Ilona Betyár

  Ilona Betyár

  9 hónapja

  0:21 Ez a mondat szíven ütött! Remélem azóta rendeződött a bácsi viszonya az édesanyjával! Kitartást kívánok neki!

  • :D szabobabo

   :D szabobabo

   7 hónapja

   Ez engem is...

 36. Marcell Schmidt

  Marcell Schmidt

  9 hónapja

  "Te tényleg olyan hülye vagy, mint ahogy kinézel"-es srácnak nincs egy kis Taylor Kitsch beütése? Vagy csak én látom bele?😅

  • Spártai Kemál

   Spártai Kemál

   8 hónapja

   Neki németjuhász beütése van

 37. Tímea Szilvási

  Tímea Szilvási

  9 hónapja

  damn ninjas cutting onions.

 38. Anikó M.

  Anikó M.

  9 hónapja

  1:40 MI VAAAN??? nem elég neki , hogy feldolgozza azt, hogy örökbefogadták és ezeket a feljövő gondolatokat még erősítik is benne ezt a sok hazugságot :S .... En nem ertem az embereket kb nulla EQ-juk van :(:(

 39. Csenge

  Csenge

  9 hónapja

  A legrosszabb az volt, amikor apám azt mondta, hogy a legnagyobb hibája az, hogy bármiféle hozzáköthető bizonyítékot hagyott hátra azzal kapcsolatban, hogy a lánya vagyok. A legjobb pedig az volt, amikor az edzőm először megdícsért. Emlékszem eleinte mindig gyomorgörccsel mentem gyakorolni, nehogy valami gáz/rossz dolgot csináljak, de aztán ez is megszünt ^-^

 40. PiattoConiglio

  PiattoConiglio

  9 hónapja

  Lehet velem van a baj, de sem pozitív sem negatív mondatra nem emlékszem. Akinek baja van velem, az azcao baja, a dicséretet még nem tudom annyira kezelni

 41. Fanni Petrovics

  Fanni Petrovics

  9 hónapja

  Legfájóbb : nem érdemled meg, hogy szeressenek.- más már agyonvert volna Legszebb: reményt adsz ,miattad lettem jobb ember

 42. CIGANY FASSZOPO

  CIGANY FASSZOPO

  9 hónapja

  0:31 HOVA SERTODIK MEG? IGAZA VOLT AZ URIEMBERNEK ! ! !

 43. ren szűcs

  ren szűcs

  9 hónapja

  Legrosszabb: Antiszociális vagy. Legjobb: Igazából nekem ez attól függ, hogy kitől. Valakitől az volt, hogy szeret, valakitől az hogy büszke rám, mástól pedig azt hogy nagyon tisztel és nagyon köszöni a lelki támogatásomat. Szóval ez változó, és a kis dolgokat is tudom értékelni, nehéz lenne egyet választani.😊

 44. Laura Bocska-Kutni

  Laura Bocska-Kutni

  9 hónapja

  Legszebb: Fel sem tudod fogni mennyire szeretlek és végig tudod vinni ezt az életszakaszodat (A legjobb barátomtól) Legfájóbb:Sajnálom hogy a gyerekem vagy( anyámtól) és szeretlek de már nem akarlak (az exemtől)

  • kibernanit

   kibernanit

   8 hónapja

   Szörnyű, hogy milyen szülők vannak. 😞 Az ilyeneknek lekevernék egy jó nagy pofont...

 45. Tyex 753

  Tyex 753

  9 hónapja

  Mi a zene neve?

 46. Apponyi Albert

  Apponyi Albert

  9 hónapja

  Ironikus... Kattog itten az agyam, de nekem olyan nagyon kemény dolgokat soha nem mondtak. Nyilván mondták, hogy semmire nem viszem, de ezzel egyet is értek és hozzá is szoktam. Futottak még kategória a "maradjunk barátok"... De inkább azt mondom, hogy a legsötétebb amit én gondolok magamról... A legjobbra pedig olyat tudnék mondani, hogy "Elkészült a 19-es rendelés". Nem akarom elviccelni, de egy szeretlek se hangzott el soha "

 47. PRO Vándor

  PRO Vándor

  9 hónapja

  Legrosszab:nema kent semmit nem fogsz elérni Legszebb:leszek a legjobb barátod🥺

  • kibernanit

   kibernanit

   8 hónapja

   Ma már a technológia nagyon sok lehetőséget biztosít, úgyhogy nem volt igaza annak, aki mondta. Hajrá!

 48. Treszly

  Treszly

  9 hónapja

  érdekes megfigyelni hogy miket kapott a férfiak 90% és mit a nők 90%. a legtöbb szerinte össze se hasonlítható. az már mindenki maga dolga hogy hogyan értelmezi ezt a mondatot

 49. Orsi Kőpataki

  Orsi Kőpataki

  9 hónapja

  Kár volt megnézzem.. ahogy feltették a kérdést elsírtam magam és csak pörögtek a fejemben a negatív mondatok fontos emberek szájából 🙃

 50. Dávid Váradi

  Dávid Váradi

  9 hónapja

  Legfájóbb:(amikor egy gondolatmenet végére értem és ez a mondat jött ki a végén)Ezért én vagyok a felelős és már nem csinálhatom vissza. Legboldogabb:(amikor a kislányomnak bemutattam a kisfiam aki akkor született)Végre együtt a család

 51. Dávid Orsós

  Dávid Orsós

  9 hónapja

  Ennek a videónak hála, átértékeltem az életem. Nagyon sok olyan rossz dolgot tettem az elmúlt idők során,amire sem édesanyám sem édesapám nem büszke. De ennek ellenére is kitartottak melletem és bíztak-bíznak bennem a mai napig,és ami a legfontossabb szeretnek. Innen is köszönöm nekik és ezt a sok szeretetet és bizalmat sosem fogom tudni meghálálni. A videó láttán össze szorúlt a szívem a negatív résznél,és nem is igazán a szavak miatt,hanem leginkább azért mert mindenki arcán és szemén lehetett látni a szomorúságot hogy ők ezt valamikor megkapták másoktól. Innen is üzenem mindenkinek hogy kitartás.😉

 52. Máté

  Máté

  9 hónapja

  Szerintem amennyi negatívat kap az ember, élete végéig lehetne dicsérni jogy az önbizalma helyre áljon 😂

 53. Hunor Balázs

  Hunor Balázs

  9 hónapja

  legrosszabb: anyukamtol volt, "csalodtam benned" legjobb: mikor a tanarom mondta hogy "ugyes vagy"❤

 54. Terjèk Szilvia

  Terjèk Szilvia

  9 hónapja

  Nem tudom ki az a srác de nagyon tetszik a füle :D

  • Terjèk Szilvia

   Terjèk Szilvia

   2 hónapja

   @Kenny without S nekem tényleh tetszett, hogy őszinte legyek :)

  • Kenny without S

   Kenny without S

   2 hónapja

   Nem tudom hogy ezt most viccnek szántad e, de máskor inkább maradj csöndben

 55. 999

  999

  9 hónapja

  végigsirtam

 56. Csilla Szabò

  Csilla Szabò

  9 hónapja

  Egyre jobb és jobb tartalmakat tesztek fel. Nagyon szeretem munka után nézni őket. Elég sok ilyen dolgot vágtak már hozzám is. PL. Ezt gyűlölöm benned, meg elvitetlek a gyámhatósággal. Nem hitték el mikor a szakmám választottam hogy én azt szeretném mindenkitől azt kaptam vissza ezzel semmire nem viszed. Mindig hasonlítgattak a testvéreimhez hogy miért nem megyek én is egyetemre nézd a bátyád milyen jól tanul neked is így kéne. Nagyon régen hallottam azt is a szüleimtől hogy büszke vagyok rád vagy szeretlek vagy esetleg a támogatásuk hiányzik leginkább. Abban sem hittek hogy letudom tenni a 2.szakmám és le is tudok érettségizni.. De sikerült. "Ezért nem kellesz otthon sem" ez esett a leg rosszabbul talán.. A lényeg mindenkinek van valami ilyen gondja segítsünk egymásnak és ne bántsuk a másikat csak ennyit szerettem volna bocsánat ha túl hosszúra sikerült.

 57. Jázmin Szakács

  Jázmin Szakács

  9 hónapja

  legrosszabb: úgysem viszed senmmire legjobb: ha a barátaim azt mondják hogy jó hogy vagyok nekik és hogy szeretnek

 58. Brunner Bence

  Brunner Bence

  9 hónapja

  Legfájóbb mondat az az volt, amikor első nagy szerelmem mondta, hogy "Minden a te hibád és mindent te rontottál el" Legjobb mondat pedig bármikor amikor megdicsér valaki akkor feldobja a napomat.

 59. Shadow _Ghost

  Shadow _Ghost

  9 hónapja

  Video vegen mi a zene neve ?

 60. yung Reaper

  yung Reaper

  9 hónapja

  Legfájóbb:Kocka geci egyedül fogsz meghalni és semmire se fogod vinni: Legszebb: Büszke vagyok rád fiam amit elértél és ahogy eljutottál (mondta apám)

 61. Eszter Papp

  Eszter Papp

  9 hónapja

  4. vagyok

 62. Dombi Nikolasz

  Dombi Nikolasz

  9 hónapja

  Mindenki gyönyörű! Legyen szép napotok!😊🙏❤

 63. Aurora Graham

  Aurora Graham

  9 hónapja

  Üzenem a szoke haju lanyzonak,hogy gyonyoru szep es egyaltalan nincs nagy orra!

 64. Sz Lea

  Sz Lea

  9 hónapja

  Legrosszabb: Tanár: Nem lesz belőled semmi Meg évekig a külsőm miatt adtak egy gúnynevet Legszebb: Apum és Anyum: Bármi legyen én szeretni foglak és a lányom maradsz Legjobb barátom csak úgy odajött megölelt és azt mondta szeretlek életem

 65. Fanni Fájth

  Fanni Fájth

  9 hónapja

  Legrosszabb: anyádtól örökölted a dagattságod(egy osztálytársam mondta,anya pajzsmirigy beteg Legjobb: köszönöm hogy vagy nekem (apától)

 66. Liedor

  Liedor

  9 hónapja

  Legrosszabb: Anyámtól: Ha nem fogysz le, senkinek nem fogsz kelleni. Legszebb: Páromtól, hogy ő gyönyörűnek tart és nagyon szeret engem.

  • kibernanit

   kibernanit

   9 hónapja

   @Liedor Így, hogy kiderült, valóban te vagy a képen, végképp nem értem az egészet, hiszen tényleg szép vagy. Úgy értem, nem csak a párod számára, hanem komolyan gyönyörű vagy, úgyhogy több önbizalom, és sok boldogságot nektek! 😉

  • Liedor

   Liedor

   9 hónapja

   Igen, én vagyok. :) És köszönöm, nagyon jól esett! 😊

  • kibernanit

   kibernanit

   9 hónapja

   Ha te vagy a képen, nem is értem az első sort, de az után a második sor csak még örömtelibb.

 67. Bence Usztics

  Bence Usztics

  9 hónapja

  😭💔

 68. Randal Graves

  Randal Graves

  9 hónapja

  Legfájóbb: Egyszer beírtam valahova jelszónak,hogy fszom, de kiírta,hogy az túl rövid. 😔

 69. László Balogh

  László Balogh

  9 hónapja

  1:55 Remélem a srác legjobb barátja vagy hozzátartozója nem nézi a videót ( akié a lány) Lehet szét lesz verve☹️😂

 70. Eszter Hommer

  Eszter Hommer

  9 hónapja

  Legfájóbb: bár ne születtél volna meg Legszebb: úgy szeretlek, ahogy vagy

 71. Cerberus

  Cerberus

  9 hónapja

  Legfájóbb mondatokból néhány negyedórás gondolkodás után jutott eszembe, de szép mondatot egyet sem kaptam.

  • kibernanit

   kibernanit

   9 hónapja

   Mindenkinek mondtak már szépet. Biztos, hogy neked is.

 72. Fehér Holló

  Fehér Holló

  9 hónapja

  Néha könnyű csak a rosszat meghallani, de amikor szembesülsz azzal, hogy mennyi jót is kapsz, azt a pillanatot meg kell ragadni és csak arra koncentrálni. ❤️☝🏻✋🏻

 73. Balogh Martin

  Balogh Martin

  9 hónapja

  1:57 True shit boi 🙌🏼

 74. Bernadett G

  Bernadett G

  9 hónapja

  Amikor életem szerelme két év után azt mondta nekem, hogy nagyon szeretne szeretni engem, de sajnos már nem tud. A legszebb, amikor apukám azt mondta nekem, hogy nagyon büszke rám és szeret.

 75. Ákos Tóth

  Ákos Tóth

  9 hónapja

  0:21 ez tényleg nagyon szomorú

 76. Csabi! :D

  Csabi! :D

  9 hónapja

  Szépek a szemeim, juj de nyomi vagyok😂😂 bár az tényleg jól esik mindig😃

 77. Botond Szilágyi

  Botond Szilágyi

  9 hónapja

  VIBES! Még több ilyet,ez a kontent.Köszönjük!

 78. veqh fefa

  veqh fefa

  9 hónapja

  A piros polos - orokbefogadott - srac helyeben azonnal lecserelnem a barati koromet. Ilyet meg a legjobb baratomnak se mondanek, meg csak viccbol se. Mennyire proszto emberek a haverjaid..remelem a kovetkezo eletukben ok lesznek adoptaltak.

  • Angeel

   Angeel

   9 hónapja

   Senkinek se kívántam sose ezt amitén éltem meg.. és sose fogom.. a leggrosszabb dolog ..

 79. Imre Farkas

  Imre Farkas

  9 hónapja

  Legfájobb nem is tudom.. Én valahogy sose úgy fogtam fel a negatív kritikát/beszólást hogy fájjon 😅 Hanem inkább igen?? Na majd megmutatom pl. Legszebb? Nem tudom ezt se elfogadtam kész megyek tovább.

 80. Tóbiás Szabó

  Tóbiás Szabó

  9 hónapja

  Ez a videó most nagyon sokat jelent nekem❤️

 81. Tamás Sallai

  Tamás Sallai

  9 hónapja

  Nikinek linkeljétek már be az instáját! Nagyon bejön ez a csaj.:D 2:50

 82. Adel Lukacs

  Adel Lukacs

  9 hónapja

  Egy perc néma csendet azokért, akikre nem igaz a videó végi megállapítás, és sokkal több negatív hatás éri őket, mint pozitív. Mert rengetegen vagyunk így. Egyébként sajnos, vagy sem ez elsősorban az országban probléma. Máshol is megy a mocskolódás, csak nem így, ilyen szinten.

 83. Ilyen nekünk Kanada

  Ilyen nekünk Kanada

  9 hónapja

  Mindegyikőtöket átölelném 🤗 tudjátok, nem vagytok egyedül 😘

  • Dominika Paksicza

   Dominika Paksicza

   9 hónapja

   ❤️

 84. Anne

  Anne

  9 hónapja

  A legbántóbb, amit kaptam a volt legjobb fiú barátomtól volt, miután visszautasítottam, és elmondtam hogy a lányokat szeretem, idézem "Ne érj hozzám, te mocskos leszbikus kurva" A legszebbet pedig édesanyámtól: "Olyan büszke vagyok rá, hogy ilyen különleges, egyedi lány lettél"

  • kibernanit

   kibernanit

   9 hónapja

   @Anne Hát azt elhiszem, elég gusztustalan reakció. Pedig leszbinek lenni tök menő. Én is az lennék, ha nem lennék fiú. 😊😄

  • Anne

   Anne

   9 hónapja

   @kibernanit Erre később rájöttem, viszont akkor nagyon fájó volt ezt hallani, de azért valamit tanultam is belőle

  • kibernanit

   kibernanit

   9 hónapja

   Szerintem jó, hogy az első is megtörtént, mert az ilyen embereket ki kell zárnod az életedből, és így legalább kiderült, hogy őt nem szabad magad mellett tartanod. Minél később bukik ez ki, csak annál rosszabb. Valójában sosem szabadott volna a barátodnak nevezned, túl könnyelmű voltál, de így a jövőben már nem fogod hagyni, hogy még egy ilyen megtörténjen. Remélem.

 85. Anna F

  Anna F

  9 hónapja

  Legfájobb m: ezt nem gondoltam volna rólad Legszebb m: gyönyürű vagy (Miután ajtót nyitottam a barátomnak, alvás után borzalmas fejjel)

  • 1337 Azura

   1337 Azura

   8 hónapja

   @kibernanit adom szavaid

  • kibernanit

   kibernanit

   9 hónapja

   ​@Tamás Koncz Sőt, nálam csak ront rajta. Nem is értem, mert szerintem a férfiak többségének nem jön be a műköröm, műszempilla, műminden. Nagyon sok nő túlzásba viszi, de a sminket is, a rúzst is, mindent is. Egy nő akkor a legszerethetőbb, amikor a legtermészetesebb. 😊

  • Tamás Koncz

   Tamás Koncz

   9 hónapja

   kibernanit hát igen, nekünk nem kell babásra sminkelje magát a csaj, ahhoz hogy tetsszen :)

  • kibernanit

   kibernanit

   9 hónapja

   A nők mindig ébredés után a legszebbek. Van benne valami természetes báj. A kócos haj... 🥰 Úgy lehet igazán szerelembe esni. 😊

 86. Elerik

  Elerik

  9 hónapja

  1:07-nél a fekete hajú lánynak nem volt pozitívra válasza?Ha nem volt akkor én üzenem neki nagyon gyönyörű vagy,szeretnélek megismerni,hogy nagyon sok pozitív dolgot mondhassak neked!:)

 87. Hajdú Renáta

  Hajdú Renáta

  9 hónapja

  Legfájóbb:dagadt vagyok (a családba az összes nagynéném és unokatesóm apám részéről ilyen max 5 kilót fogynék utánna nem látszana a fogyás így nem tehetel róla) Legjobb: te vagy a legjobb barátom (barátnőm mondta akit 9 éve ismerek 4 évesen ismertem meg el költöztünk a másik városba mert anyu és apu kapcsolata tönkre ment (azóta mind a ketten megtalálták a szerelmet anuy házasodott is)és egy oviba majd egy suliba és egy osztályba kerültünk azóta vagyunk legjobb barátok mindent tudunk egymásról és ahol lehet segítünk egymásnak de azt is megértjük ha nem kell)

 88. Barnabas Bayer

  Barnabas Bayer

  9 hónapja

  A legroszabb mikor megtudtam hogy a testvérem meglop engem és ami roszabb hogy a testvéremet is meg az anyámat és még csak12 éves (mi lesz még ajövőben?). A lejobb pedig mikor edzek akár kő keményen akár nem annyira, nagyon sokan dícsérnek, mégis az összeset lehagyva az anyukám büszkesége tölt el nagyon nagy örömmel és még több energiával és tenni akarással, hogy bírjam akármilyen helyzetben vagyok és helyzet elött állok.

 89. l s

  l s

  9 hónapja

  Legfajobb: nem lehetunk egyutt tavkapcsba Legszebb: meg tudod csinalni

 90. tic Tico

  tic Tico

  9 hónapja

  3:49-nél lévő lány csak szerintem hasonlít a NoLife csatorna vékonyabbik tagjára?

  • Spártai Kemál

   Spártai Kemál

   8 hónapja

   Amúgy valóban hasonlít rá :)

  • tic Tico

   tic Tico

   8 hónapja

   @Spártai Kemál nem értem mire gondolsz. Csak hasonlít az a lány arcra és az arckifejezése a NoLife csatorna eggyik tagjáéra. Gondolom tesvérek vagy közeli rokonok lehetnek :)

  • Spártai Kemál

   Spártai Kemál

   8 hónapja

   Te aztán tudod hogyan kell valakinek megnövelni az önbizalmát XD

 91. RDZS MED

  RDZS MED

  9 hónapja

  Ott a végén a lényeg és a probléma ott kezdődik amikor valaki életében az a bizonyos arányosság pont fordítva van. Sok negatívum után becsúszik egy értékes nap és sírva mondok köszönetet érte elalvás előtt.

 92. LittlePaul

  LittlePaul

  9 hónapja

  Legfajobb : Ha magasabb lennel tok jo pali lennel. (Ezt mar vagy 10x megkaptam) / Osszevissza tagitott fullel , piercingel meg se jelenj velunk sehol. (Fatertol) Legszebb : Buszke vagyok rad (anya)

 93. Zsolt Zolnai

  Zsolt Zolnai

  9 hónapja

  Legrosszabb: "Hát... nem hasonlítasz apádra" (apukám barátjától apukám halála után) Legszebb: "Te olyan jó ember vagy."

 94. Tibor Daróczi

  Tibor Daróczi

  9 hónapja

  Hmmm....extől hogy a méreted....nem nagy... 🤷‍♂️

  • Tibor Daróczi

   Tibor Daróczi

   9 hónapja

   @Dominika Paksicza akkor még igen...😁🤦‍♂️😂😂😂😂😂

  • Dominika Paksicza

   Dominika Paksicza

   9 hónapja

   Valószínű még együtt voltak, amikor mondta neki ;)

 95. bogdán Lali

  bogdán Lali

  9 hónapja

  Nagyon megható volt, és végig szólt alatta a zene, szomorú volt nagyon, és mikor a legszebb dolgokat kapták az életük során ott én végig könyeztem a videot öszintén . Nagyon tetszet. Imádom a csatornátok.

 96. Rebeka

  Rebeka

  9 hónapja

  Annyira jól esett ez most. Az ember olyan könnyen elhiszi,hogy egyedül van ezekkel a szarságokkal,hogy ténylegesen nem jó semmire és akkor meglát valakit,aki pont ugyanezt gondolja saját magáról. Na ilyenkor kéne mindenkinek rájönnie,hogy ezt senki nem érdemli. Se te, se más.

 97. Kornél Matuszka

  Kornél Matuszka

  9 hónapja

  Ez nagyon szép videó lett, hogy őszinte legyek..igazából tömören ennyit tudok mondani. Én amit legrosszabb mondatot kaptam: Egy olyan lánytól, akit a mai napig szeretek, és ő mondta hogy szeret..de úgy hogy mellette barátja volt. Legjobb pedig, mikor segítettem valakin, és megköszönte a segítségemet. Gondolok itt lelkiproblémákra.

 98. DUDE ITS CSABII

  DUDE ITS CSABII

  9 hónapja

  0:21 ahhh szegény bácsi. Rendesen megsajnáltam😔😔😔

  • Hajdú Renáta

   Hajdú Renáta

   9 hónapja

   Én is nagyon sajnálom ❤

 99. Adrienn Lévai

  Adrienn Lévai

  9 hónapja

  Nekem a legfajdalmasabb az volt, hogy te minek vagy még ezen a földön. A legszebb amit az exem mondott, hogy te vagy a családom és ezt amíg élek el nem felejtem.

 100. تبةس نفسي

  تبةس نفسي

  9 hónapja

  Ez annyira nyugatiasra sikerült! Imádom😍

  • تبةس نفسي

   تبةس نفسي

   9 hónapja

   @HellPatron :D grat👋 Az arab furcsa nyelv, de szép kultúra! Érdemes megismerni!

  • HellPatron :D

   HellPatron :D

   9 hónapja

   کقگ na igen csak ennyit tudok arabul:/

Következő